Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreztek, éreznétek, amikor a párotok egy 12 éves kislányt bámul?
Tegnap a kislányunk táncbemutatóján voltunk.
Ő még picike,de az egész 8 évfolyam ott volt és bemutatót tartott.
A 6.asok,tehát 12 évesek között volt egy valóban gyönyörű szép kislány.Az arca is hihetetlenül szép volt és természetesen az alakja is.
Ügyesen táncolt természetesen,de nem magaslott ki e téren a többi gyerek közül,mégis rengeteg apuka rajta felejtette a szemét.
Egyfolytában mosolygott,látszott rajta,hogy élvezi,ugráltak a kis cicijei is,illetve pörgött rendesen a kis szoknyája is.
Nem vagyok féltékeny,félre ne értsétek,ami szép az szép,sose rendezek jelenetet,ha a párom megnéz egy csinos nőt.
Ez viszont kellemetlenül érintett.
Nincsenek megrontó hajlamai,a mai 12 évesek amúgy is simán kinéznek 15-16 évesnek is tudom.
Egyik osztálytárs apukája bőszen magyarázott páromnak,aki vissza se vakkantott neki.Oldalba böktem,hogy hozzád beszélnek és ekkor vettem észre,hogy kit is néz ilyen bőszen.
Ugye addigra a másik apuka is megtalálta,hogy mi vonja el a figyelmét és azt mondta,hogy:
Váhhh,na jaaaaa!
És nem csak ők ketten tették ezt.
Tudom,hogy semmi rossz szándék nincsen mögötte,de kérlek írjatok valamit,hogy ti hogy reagálnátok le,illetve esett e meg veletek hasonló?
"Mert én bizony megszoktam, még se jut eszembe semmi szexuális téma közbe."
NEKED nem. De sajnos nem mindenki olyan, mint te. Van, akinek igenis eszébe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!