Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem ki fogja csinálni magát, kétségbe vagyok esve mit tegyek?
Napi 2 doboz cigi (sípol a tüdeje,olyan furán veszi a levegőt is),magas vérnyomás (+ családban öröklődő stroke hajlam),10-12 óra stresszes munka,egészségtelen táplálkozás (hiába főzök egészségesen abból alig eszik,csak az édesség a cukor,a gyors kaja,egész nap nem eszik semmit,este meg bezabál)kóla,energia ital naponta stb.Hiába könyörgök neki,megtennék bármit,de nem akar változtatni az életmódján.
Már olyan állapotban van,hogy kezdem azt érezni,hogy lassan fel kell készülnöm arra,hogy ha történik valami akkor egyedül is fel tudjam nevelni a fiúkat.Lehet ezzel kezdeni valamit?Még csak 35 éves.
Aki így viselkedik az szándékosan teszi tönkre magát, pl apám...kb ugyanezt csinálja...csodálkoznék ha lenne még neki 10 éve, de talán 5 sem.
Boldogtalan melletted, meleg de titkolja, ilyesmi, változtatni nem mer, nem tud, ahhoz gyenge, inkább kinyírja magát. Sok ilyet ismerek.
Az ember felelősséggel tartozik a párja iránt, ha van gyereke akkor főleg nem teheti ezt.
Amikor az első páromat megismertem dohányoztam, rengeteg energiaitalt ittam, de abbahagytam, mert van akinek számítok.
Ha szeretne titeket, akkor nem tenné ezt.
(Lehet lepontozni, ígérget....hú az sokat számít. Pofázni bármit lehet, de csak a tettek számítanak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!