Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran mondjátok a házastársatoknak/párotoknak, hogy "Szeretlek"?
Hat év alatt - amit a borzalmas új családommal töltöttem - megtanultam, hogy a kimondott dolgok jó része színjáték, az számít, amit teszünk.
Szinte soha nem mondom a páromnak, annál inkább érzékeltetem érintésekkel, öleléssel, puszival, csókkal,... Ő sem mondja, de elég a szemébe néznem, és tudom, hogy szeret, és ő is inkább gesztusokkal fejezi ki.
Naponta többször. Bár elég rapszodikus, van amikor akár több nap is kimarad. De akkor is érezteti.
Nekem nagyon fontos, hogy mondjuk és éreztessük is, mert a családomban az ilyesmi soha nem volt szokás - ennek pedig az lett az eredménye, hogy amikor 23 éves koromban először megölelt a saját anyám, egyszerűen kínosan éreztem magam tőle. Szeretném, ha majd a gyerekeim olyan családban nőnének fel, ahol normális, hogy kedveskedünk a másiknak, megérintjük, és igen, meg is mondjuk neki, hogy szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!