Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran mondjátok a házastársatoknak/párotoknak, hogy "Szeretlek"?
mi is minden nap. én talán gyakrabban, viszont akármikor mondom, mindig úgy érzem, hogy ez most nagyon ön, muszáj, mert 100%-ig úgy érzem. mikor nagyon szerelmesnek érzem magam, mindig átfut rajtam egy pici remegés, meg 1-2 pillanatig zúg a fülem, ilyenkor mindig muszáj neki mondanom. ő is szokta, és olyankor a szemében is látom :)
3 éve vagyunk együtt egyébként.
anyukámék 25 éves házasok, és pont mostanában panaszkodott, hogy apu nem igazán mondja, pedig régebben sokat mondta, sőt, mostanában javult is a kapcsolatuk, de apa nem mondja. hát, remélem ez fog változni.
Én elég gyakran mondom, van, hogy naponta többször, de én tényleg úgy is érzem - az más kérdés, hogy ezek azért nem mindig ilyen nagy szerelmi vallomások :).
De van, amikor a csend jobban esik... hangulatfüggő.
Én minden reggel elmondom Neki, vagy este és utána alszom el.
Minden sms végére nem pötyögöm be :P, de naponta egyszer azért elmondjuk egymásnak:)
Persze éreztetjük is, megöleljük egymást, puszi, fejsimi:D
7 éve vagyunk együtt.
Egyszer már mondtam neki, a legelején. Megértette.
Ha változik, majd szólok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!