Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleférne nálatok a házasságba, hogyha a párotoknak gondja van veletek, nem nektek mondja el, hanem egy idegennek?
Hétvégén nagy beszélgetés volt a férjemmel. Kiderült, hogy hónapok óta gondja van velem...persze nekem nem szólt..Hanem ment a szomszédhoz "panaszkodni"... aki ráadásul nő.
Azt mondta, mikor munkából idegesen haza jött, jól esett neki beszélgetni valakivel, és mire hazaért lenyugodott.
Kb 6 hónapja kezdődtek a gondjaink, csak nem szólt, nem tudtam változtatni... most pedig kifakadt, hogy "elege van " belőlem.... és talán jót tenne nekünk ha egy ideig külön laknánk.
Nekem nem férne bele.
-Én úgy vagyok beállítva, ha gond van, próbálom megoldani, beszélni róla, mert így jobb lesz. Ha már nem igyekszem, akkor már azt jelenti, hogy nem érdekel már az a kapcsolat, és inkább szakítok.
- A párod ha ennyire kell, hogy lenyugodjon, akkor miért nem ír naplót? Kiírná magának, és lenyugodna.
Mondok egy példát. Az volt a baja, hogy amikor ő hazaért, mondjuk 5kor, nem volt kész amit főztem, hanem mondjuk várnia kellett még 15 percet.
Vagy amit el kellett volna vinnem hétfőn a varrónőhöz, azt kedden vittem el.
Miután jókedvűen jött haza, úgy viselkedett mintha minden rendben lenne (ágyban is), nem gondoltam hogy ekkora a baj.
Ha nekem gondom volt, leültettem és megmondtam neki. Fordítva és ezt vártam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!