Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor rájöttetek, hogy megcsaltak, hogy mondtátok el a párotoknak? Mit csináltatok?
Valami olyasmi kellene, amitől kifekszik.
Gyerekkel alapból nem zsarolnám, de bele lehet venni a szövegbe.
Magamat nem akarom lejáratni. (pl felteszem az oldalára a bizonyítékot,ilyesmi)
Ami az érdekes, hogy igyekeznénk rendbetenni a dolgokat, erre tessék, folyamatosan a képembe hazudik.
Engem a szerető hivott fel,majd küldött emailben pár képet,amiből egyértelmű lett.
Volt kb 4-5 órám amig dolgozott.
Összepakoltam a cuccát (szerencsére ő költözött hozzám),bepakoltam a kocsiba,kinyomtattam két olyan képet,amin meztelenül van a csajjal,elvittem a cuccait és a képeket az anyukájának,és odaadtam azzal,hogy így sosem lesz unokája (akkor már 2 éve nyaggatott minket az unokával).
A lakásba már nem engedtem be,elzavartam,lépcsőház hallhatta,nem érdekelt.
(bár ha jók a madárkáim,nem tőlem kapta a legnagyobb pofont, a nagyonvallásos anyukája,aki szerint e magcsalás kb istenkárolás is,na,ő vette kezelésbe)
én anno sajnos telefonon mondtam el neki, h tudom. Se köpni, se nyelni nem tudott. Mindenesetre olyannyira szégyellte magát, h a cuccaiért is akkor akart jönni, mikor nem voltam otthon.
Mondtam neki, h neeem barátocskám, ezt nem így játsszák. Szépen, előttem fogod összepakolni, amit elviszel.
(belehaltam, de megérte)
Nagyon nehéz.
Alapból nagyrészt az én hibám, nem kívánom vele a szexet.
Így megértem, hogy félrelépett. De amiket olvastam (sajna nincs meg), meg amit kiderítettem nagyon kiverte a biztosítékot.
Ha mondjuk titokban csinálta volna, senki nem tudna róla, de még le is járatott pár ember előtt, akinek mesélt.
Van gyerek is ugyebár.
Amitől kifekszik?
Összekészítenék egy tálca sütit, és amikor hazaér mondanám neki, hogy mivel bővült a "család" gondoltam meglepem egy kis sütivel, vigye el neki nyugodtan.
Mivel elsőre értetlenkedne nem mondanék semmi többet, csak hogy nyugi várj egy kicsit, van még egy kis meglepi a szobába.
Bekísérném, majd rámutatnék az összekészített cuccaira, hogy ezeket se felejtse itthon. A szennyesét kis kosárkába a szros gatyájával a tetején.
Szerintem elég ütős lenne. A bizonyítékot talán ezen a ponton mutatnám meg, az ajtóra mutatva, komment nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!