Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleférne nálatok a házasságba, hogyha a párotoknak gondja van veletek, nem nektek mondja el, hanem egy idegennek?
Hétvégén nagy beszélgetés volt a férjemmel. Kiderült, hogy hónapok óta gondja van velem...persze nekem nem szólt..Hanem ment a szomszédhoz "panaszkodni"... aki ráadásul nő.
Azt mondta, mikor munkából idegesen haza jött, jól esett neki beszélgetni valakivel, és mire hazaért lenyugodott.
Kb 6 hónapja kezdődtek a gondjaink, csak nem szólt, nem tudtam változtatni... most pedig kifakadt, hogy "elege van " belőlem.... és talán jót tenne nekünk ha egy ideig külön laknánk.
Tegnap felettem egy kérdést menyemmel kapcsolatban, éjjel 1-2 óráig internetezik. Megfogadva az egyik tanácst, fiam éjjel felkelt és rákérdezett, hogy mit csinál a neten naponta ilyen sokáig?
Hosszú mellébeszélés után bevallotta, hogy egy férfival tartja a kapcsolatot, de szerinte ebben nincs semmi kivetni való, csak jó ismerősök! A leveleket nem mutatta meg és közelebbit sem hajlandó mondani a "barátjáról". Szerintetek belefér ez egy férjes asszony életébe, egy házasságba? Szerinte nagyon sokan csináljáz ezt! Hát nem tudom!
Szinte minden nő szerint ez a természetes. Hogy is van ez????
"b 6 hónapja kezdődtek a gondjaink, csak nem szólt, nem tudtam változtatni"
Nem szólt?
Most meg jön a szomszédasszonnyal, aki "olyan megértő"?
Ajaj! Megéri a pénzét, az biztos.
15 perc késés a vacsorával? Egy nap késés a tisztítóval?
Hát milyen asszony vagy te?! Van neked lelkiismereted? Ahelyett, hogy stopperórával a kezedben, futólépésben közlekednél, s mindig azt lesnéd, hogy urad és parancsolód összehúzza-e a szemöldökét?!
Megáll az ember esze! :-(
Komolyan! :-)
"Érdekes egy másik kérdésnél az összes, vagy 80 nőnek természetes, hogy idegen férfiakkal beszélgetnek neten, a "problémákról"! "
Ezt úgy hívják kettős mérce. Persze nem tűnik fel nekik, mert az igazságérzet távol áll a kategóriától, ez amolyan "érzésre" dolog, nekik rosszul esik, ezért nem tisztességes, de ha ők csinálják, akkor az meg jól esik, tehát természetes :D Nem túl bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!