Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet tiltani a feleségnek, hogy felvegye a férj nevét?
Elég savanyú egy ember lehetsz, ha ilyesmiket gondolsz, hogy nincs is szerelem, és ha van akkor 1 év alatt elillan... a szerelem nem rózsaszín köd. Illetve nem kell annak lennie, ha az ember józan és úgy is tudja megítélni a másikat...
Sajnállak hogy neked soha senki nem mutatta meg milyen is az amikor őszinte szerelem van 2 ember között. Elhiheted hogy létezik, és nincs annál nagyobb boldogság a világon.
Egyébként pedig, nem lehet megtiltani. Ha egy pasi nekem bármit is meg akarna tiltani kidobnám a francba... még a férjemet is. Bár szerencsére ő normális, és nem képzeli azt hogy bármit is megtilthat:D...
szánalom...
6 éve élek a párommal 1 éve vagyunk házasok és még mindig olyanok vagyunk mint a tinik rózsaszín köddel:P
egy ismerősöm pedig csak 39 évesen szült szóval két állításod is meg lett cáfolva
Eleg jo a felfogasod mit ne mondjak..... lehet valakinel elmulik a szerelem de atalakul SZERETETTE! TUDOD MI AZ?????????..... szerintem te 2 labon jaro bolond vagy bocsi..
Amugy a kerdesedre valaszolva:
Buntetesul ezt? :D ha akarja felveszi,amugy meg minek veszed el????????? ez neked buntetes?... ha megcsalt volna mar reg kitettem volna a szuret......
Oke kozos gyerek tart ossze
De a te esetedben errol sem lehetsz majd biztos hiszen mar most feremegy mi lesz kesobb.
Barmilyen alapokon van a hazassag a huseg igen hasznos igy tudod tied az utod es nem mas gyereket neveled.
Sok hülyeséget olvas az ember ezen a fórumon, de ez magasan üti mindegyiket...
Sok tapasztalatod nem lehet szerelem terén. Csak azt csodálom, hogy csak egyszer csalt meg, ha igaz!
Ilyen feltételek mellett, ilyen éretlen karakterhez akkor sem mennék hozzá, ha az utolsó férfi lenne a Földön!
Még hogy "hoci-nesze", ha neked van gyereked, nekem is legyen. Ha megcsalsz, kukoricán térdeltetlek. Ha rossz leszel, nem adom oda mindennél értékesebb nevemet, de gyereket azért szülj nekem!
Szegényke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!