Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy manapság az a divat a 35 év feletti "férfiak" körében, hogy nagy részük saját gyerekeket akarnak, de az anyát nem szándékoznak feleségül venni? Fiatal nők hogyan álljanak ehhez?

Figyelt kérdés

Szerintetek ők ezt láthatták a saját apjuktól vagy a hagyományos családból kikerült férfiak is ezt csinálják, csupán dacból?

Írjatok nemet és kort is, köszönöm szépen.

2014. máj. 21. 10:17
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
49%

29-es

"eleinte még akarta is, de rájött, hogy mégse kell neki."

Aha,hát ez marha jó...Ezt is csak a pasik találhatják ki utólag...Akkor dugja vissza a farkába...Pfff

Képzelem,ha egy nő modaná ezt..

2014. júl. 22. 11:36
 42/44 anonim ***** válasza:
56%

Ha egy nő házasság utáni gyerek párti, mint én is, akkor odafigyel, és nem vár 10 évet arra hogy a pasi el akarja venni vagy sem. Nálam max 1 év várakozási idő a lánykérésre, ha addig nem jutunk el, akkor viszlát. Gyerekről meg ne is álmodjon.

Én úgy voltam vele, hogy nincs időm egy számomra jövőtlen kapcsolatra. Nem az a fajta vagyok aki odaszüli a gyereket a kapcsolatba aztán pislog, mint hal a szatyorban, hogy x éves már a gyerek, vagy a kapcsolat évei meghaladják a hármat, de házasság még mindig nincs.

Valamint az élet nem áll meg akkor sem, ha egy nőnek nem lesz gyereke. Ne az legyen már az elvárt hogy a nő felvágja az ereit ha nem szülhet gyereket, mert nevetséges...

2014. júl. 22. 12:49
 43/44 anonim ***** válasza:
66%
10év ismeretség után,ebből 2év együttélés azon belül 1év jegyesség után házasodtunk,köv 3évben 2tervezett gyerek,majd bedobta a törölközőt hogy élne még és összeköltözött a tini szerelmével...ennyit a házasságról.
2014. júl. 22. 16:16
 44/44 anonim ***** válasza:

# 13/19

Én csak azt kérdezném ilyenek minek áll össze is valaki, azt hogy minek szül meg végkép nem értem. Max ha nő ezt élvezi, mert más magyarázat nincs rá.

Szereti, szerelmes belé és reménykedik, hogy megváltoznak a dolgok és házasság lesz belőle. Aztán meg ott a biológiai óra és hát a férfi jó lenne apának is.

2021. dec. 4. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!