Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy manapság az a divat a 35 év feletti "férfiak" körében, hogy nagy részük saját gyerekeket akarnak, de az anyát nem szándékoznak feleségül venni? Fiatal nők hogyan álljanak ehhez?
Szerintetek ők ezt láthatták a saját apjuktól vagy a hagyományos családból kikerült férfiak is ezt csinálják, csupán dacból?
Írjatok nemet és kort is, köszönöm szépen.
"mint a mosogatórongy úgy mentem haza, igyekeztem a gyerekekkel foglalkozni, cserébe csak állandó le.baszást kaptam, hogy mit NEM csináltam meg. (...) kiakadt, hogy állandóan piszkálom valamivel. "
Ez a te szemszögedből a történet, de arra nem gondoltál, hogy ő is fáradt volt, vagy neki is volt valami baja? Ha te az idegességedet a fáradtsággal magyarázod, akkor ő miért nem mondhatja ugyanezt?
Szerintem amúgy azért változnak meg a férfiak a gyerekek születése után, mert a nő többet foglalkozik a gyerekekkel, és kevesebbet a férjjel, és erre még rátesz egy lapáttal a gyerekneveléssel együtt járó stressz is.
Mert a nok birkak es hajlandoak hazassag nelkul osszekoltozni kiszolgalni szulni a pasiknak.
Ha a nok igenyelnek a hazassagot a szuleshez akkor a pasik elkoteleznek magukat.
Ha mindent megkapnak hazassag nelkul is minek nosulnenek.
Amelyik pasi nem akar gyereket, az nem is csinál...kész. Ha átmegy papucsba, és engedelmeskedik úrnője parancsának, hogy márpedig gyerek lesz, és ezt a férfi elfogadja, akkor magára vessen....
Amúgy meg, meg kéne ismerni azt az embert akivel gyereket vállal az ember, és nem kell olyat választani aki elkényelmesedik és nem akar házimunkát végezni.
Ezt úgy lehet megtenni, ha lesz olyan élethelyzet amikor a nő otthon marad, akkor sem szűnik meg a férfi házimunkája. Nyilván kevesebbet, de akkor is csinál dolgokat ha csak ő dolgozik, és a felesége nem. pl ha a nő épp másik állást kell keressen...addig ugye otthon van. A férj akkor is csinálja meg a házimunka rá eső részét, ha kevesebbet is mint addig. Aki pedig erre nem hajlandó, annak nem kell gyereket szülni. Ennyi.
Nem hiszem hogy a férfiak hibája lenne ez, hanem a nőké is akik lejjebb adták az igényeiket. Tőlem bárki elvárhatná hogy szüljek neki, amíg nem vesz el addig álmodik a nyomor. És persze elsősorban azért vegyen el mert szeret, ne azért mert becsúszott a gyerek vagy ilyesmi. 2014-ben szerintem már mondhatjuk hogy két emberen múlik a gyerek és az is, hogy ne legyen. Bármelyik fél tehet ellene.
l25
Erről beszélek kedves utolsó... Mindkét félen múlik. Akármelyik fél nem akarja a gyereket, akkor védekezik. Kész.
Ha a pasi hajlik a rábeszélésre, nyomásra, az onnantól már az ő sara, és kutya kötelessége törődni a gyerekével és rendesen kivenni a részét a háztartásból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!