Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy manapság az a divat a 35 év feletti "férfiak" körében, hogy nagy részük saját gyerekeket akarnak, de az anyát nem szándékoznak feleségül venni? Fiatal nők hogyan álljanak ehhez?
Szerintetek ők ezt láthatták a saját apjuktól vagy a hagyományos családból kikerült férfiak is ezt csinálják, csupán dacból?
Írjatok nemet és kort is, köszönöm szépen.
"(takarítás, főzés, gyereknevelés, szex, stb stb"
Már megint itt tartunk. Ti leragadtatok valahol a 19. században. Vagy rosszul választottatok, mert szerintem igen kevés helyen végez CSAK a nő munkát otthon. Egyébként amelyik nő kiszámlázná a szexet, az egy igen régi mesterséget űz. Gondolom rájössz magadtól is, hogy mit.
Esetleg a tudattágító bélgázodért nem kérsz pénzt? Vagy azt ingyen osztogatod?
4.-nek igaza van. Bár a szexet besorolni a fizetéshez kicsit húzós volt:)
"Gyerek miatt férfinak is kevesebb esélye van új párt találni nem csak a nőnek. "
Hát ez nagyon nincs így...mivel az esetek 99%-ában a nőnek ítélik a gyereket, nála van többet, a nő neveli, nem a férfi... ő csak találkozgat vele. Nagyon nem ugyanaz együtt élni egy gyerekkel az új partnernek, vagy csak néha néha látni...
Egyébként pedig én sem szültem volna házasság nélkül. Szerencsére szóba sem került hogy házasság előtt vállaljunk gyereket. Mindkettőnknek természetes volt hogy utána fogunk. Pár év házasság után.
Ha pl 30 éves koromban lenne meg az első gyerekünk, az 5 év házasság lenne már. Kb így is szeretnénk.
Aki nem akarja elvenni a nőt, az nem akar mellette elköteleződni. Vár, hátha kap jobbat, szebbet, fiatalabbat. Ha akad akkor megy. A gyereket néha elviszi, majd visszaadja az anyjának az idő nagy részére. Tehát nem jelent különösebben akadályt. De legalább biztosítva van, az utód. Ennyi. 28N
A szex mint munka így kicsit nyers,de azért rengeteg pasi nem fogja fel,hogy szülés utánn x ideig nem úgy mennek a dolgok,a kismama meg szexel,ha tetszik-ha nem,mert fél,hogy lelép a férje.
Szerintem a dolog abból is fakadhat,hogy meglepően sokan azt hiszik,ha nem veszik le anyukát akkor nem kell,vagy kevesebb gyerektartást kell fizetni...
A gyerek dologhoz még annyit,hogy a nőnek igenis nehezebb,mert ő már sehogy nem tud a gyerektől "megszabadulni", a pasi simán megteheti(és hányan meg is teszik!),hogy nem látogatja,és a gyerketartás alól is ki lehet bújni elég könnyen.Pl Feketén dolgozik,csak minimálbérre van bejelentve,kimegy külföldre...akármi.
4. "Mert amikor a férfi felépíti a milliós cégét, ugyan ki várja otthon tiszta lakással és vacsorával? Ki készíti elő az öltönyt a másnapi tárgyalásra? Ki intézi a számlákat, öltözteti a gyereket, ül az ágya mellett éjjel, amikor lázas?"
Hát, ha milliós céget épít fel, akkor:
- ki várja otthon tiszta lakással: a robotporszívó, ill. takarítónő
- és vacsorával: az ételfutár
- ki készíti elő az öltönyt a másnapi tárgyalásra: a mosoda, ill. tisztító
- ki öltözteti a gyereket, ül az ágya mellett éjjel, amikor lázas: a dadus, ill. a férfi szülei :D
Szállj már le a földre, kisanyám, a 21. században vagyunk, jaj szegény elnyomott háziasszonyok, nem úgy van, mint régen, hogy egész nap port töröl meg teknőben mos, meg fél napig főz. Minden automatizálva van, nagy munka megnyomni a gombot a mosógépen/mosogatógépen, vagy eltekerni a mikrót,mi? Azt elhiszem, hogy a körmödet fested egész nap! Majd sajnállak, yooo??
Off, de tényleg a tököm kivan ezzel a háztartás dumával!
Robotporszívó, mikrosütő, mosógép, mosogatógép, már vasalógép is van, a konyha tele elektromos kütyükkel. Főzés? Kifőzdékben már jobb és olcsóbban kijön a kaja (nem egy ismerősöm is így rendel mindig)
Szegény anyukák, az egész napjukat kiteszi a háztartás, mégis mindig az utcán látom őket sétafikálni, meg trécselni, úgy is hívom őket, hogy unatkozó háziasszonyok.
Amúgy meg ja, ha azt mondaná a férj, hogy majd ő otthon marad a gyerekkel, menjen a nő dolgozni, az összes fel lenne háborodva! :D
# 13/19
Én csak azt kérdezném ilyenek minek áll össze is valaki, azt hogy minek szül meg végkép nem értem. Max ha nő ezt élvezi, mert más magyarázat nincs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!