Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy manapság az a divat a 35 év feletti "férfiak" körében, hogy nagy részük saját gyerekeket akarnak, de az anyát nem szándékoznak feleségül venni? Fiatal nők hogyan álljanak ehhez?

Figyelt kérdés

Szerintetek ők ezt láthatták a saját apjuktól vagy a hagyományos családból kikerült férfiak is ezt csinálják, csupán dacból?

Írjatok nemet és kort is, köszönöm szépen.

2014. máj. 21. 10:17
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
70%
Azért, utolsó, mert a feleségnek általában a GYES ideje alatt szakad a nyakába az összes munka, és mire visszamegy dolgozni, a kedves férj annyira megszokja a jóvilágot, hogy még egy szalmaszálat sem lesz hajlandó keresztbe tenni, hiába ugyanúgy 8 órát dolgozik a felesége is. Úgymond ráharapnak a csicskáztatásra.
2014. máj. 21. 16:48
 22/44 anonim ***** válasza:
45%
Nem kell otthon maradni évekig, gyed-et is meglehet osztani.
2014. máj. 21. 16:51
 23/44 anonim ***** válasza:
66%

"szerintem pedig ezek a problémák-"nem csinálok semmit,majd az asszony"-később jönnek elő.Megszokják és elvárják a kényelmet."

Na ez volt nálunk is!

Megkaptam már, hogy miért mentem hozzá ilyen férfihez. Hát azért, mert megismerkedésünkkor nem ilyen volt! Tőle tanultam főzni, eleinte megcsináltunk mindent közösen.

Csak amíg nincs gyerek, addig ugyebár a nő dolga is kevesebb, meg ha elől marad a konzervnyitó, akkor majd elpakolja valamelyikünk, ráér. De ha ott egy totyogó 1,5 éves, akkor azonnal el kell rakni a zárható fiókba, mert odacsípi a kezét vagy a tévé képernyőjébe váratlanul belevágja.

Gyerek előtt fel sem tűnik, hogy 1 napig az asztalon van, meg legfeljebb a pár teendőm mellett egy mozdulat elpakolni, de ha futok a kicsi után, elrakom a gyurmát, közben megkeverem az ételt, benyomom a mosógép gombját a nappaliban meg sasszézok a plüssök meg a fakockák között, akkor pillanatok alatt felrobban az agyam, ha még nekem kell az üvöltő gyerek elfehéredő ujjacskái közül kifeszíteni a konzervnyitót amivel a tévé képernyőjét akarta kopogtatni, mert apuka lusta volt egy mozdulatot megtenni, csak panaszkodik, hogy már megint kupi van, nincs kész a kaja, idegbeteg vagyok és mindenki üvölt mint a vadszamár.

Nálunk a GYED alatt kényelmesedett el, illetve akkor még nem is volt olyan nagy a probléma, mert megcsináltam mindent, hanem amikor visszamentem dolgozni. Új munkahely, teljesíteni kellett, a zsúfoltabb időszakokban mint a mosogatórongy úgy mentem haza, igyekeztem a gyerekekkel foglalkozni, cserébe csak állandó le.baszást kaptam, hogy mit NEM csináltam meg. Ha volt főtt kaja akkor kupi van a nappaliban, ha rendben volt a nappali akkor miért nincs rendes kaja, stb. Ha szóltam neki, hogy a taknyos zsepijét azért ne hagyja már a kanapén mert undorító nekem azt fogdosni és kidobni, akkor kiakadt, hogy állandóan piszkálom valamivel.

Ja, és a legfontosabb, miért nem vagyok kedvesebb vele, mert a nő feladata megtartani a férjét.

Mivel szerinte elhanyagoltam, megpróbált féltékennyé tenni. Aztán meg megsértődött, mert én egy ilyenért nem voltam hajlandó megküzdeni, megnyerte a kiscsaj.

2014. máj. 21. 18:22
 24/44 anonim ***** válasza:
32%

"Megkaptam már, hogy miért mentem hozzá ilyen férfihez. Hát azért, mert megismerkedésünkkor nem ilyen volt!"

Dehogynem...Akkor is ilyen volt, csak nem ismerted meg eléggé...

2014. máj. 21. 19:11
 25/44 anonim ***** válasza:
39%
Előtte 5 évig voltunk együtt,de mind1...
2014. máj. 21. 20:08
 26/44 anonim ***** válasza:
22%
ezek szerint 5 év sem volt elég hogy igazán megismerd...szóval annyit is ért az 5 év.
2014. máj. 21. 20:13
 27/44 anonim ***** válasza:
43%

Már nem azért de teljesen tipikus amit 23-as ír!

A legtöbb pasi a gyerek szültése utáán lesz ilyen és nem akar csinálni semmit!

Ha nem dolgoznak azért,mert hát úgy elfáradt a fekvésben egyész nap,ha meg dolgozik valaki,akkor különösen elő jön.Sok férfi" halálosan elfárad" a napi munka után,hotel-beli ellátást és rendet vár otthon.Az nem számít,hogy a társa is dolgozik,az más,neki lehet -kell-otthon második műszakban teljesítenie.Sajnos a mai férfiak nagyon elkényelmesedtek.Ja,és a szex....Háááát....nálunk apuka még erre is lusta volt...Gyerek előtt nem voltak erre utaló jelek!

2014. máj. 21. 21:31
 28/44 anonim ***** válasza:
76%

De hogy a kérdésre is válaszoljak.

Igen azért ahogy itt más is írtam mert azt hiszeki akkor sokkal könnyebb lelépni ha van szebb/jobb/fiatalabbi.Ill sokakban és az a tévhit,hogy akkor nem kell gyerektartást fizetni,meg bármikor le lehet tagadni a gyereket(mert ugye házasságban kapásból a férj az apa így meg apasági nyilatkozat kell).

2014. máj. 21. 21:34
 29/44 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem amelyik férfi a gyerektől megváltozik ilyen rossz irányba, az nem is akarta a gyereket. Lehet, hogy társadalmi nyomásra készített egyet, vagy a felesége miatt, vagy eleinte még akarta is, de rájött, hogy mégse kell neki.

Innentől ez rabság, elnyomás, amiből szabadulni akar, és lázad.

Vagy épp tényleg akar gyereket, csak nem ettől a nőtől.

Én nem akarok gyereket, házasodni oké, de eddig még csak egy nővel bírtam elképzelni, de ő már elkelt. 31F

2014. máj. 21. 22:22
 30/44 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem pedig úgy van, ahogy írtuk. A nő magától becsicskul a GYES alatt, aztán pedig már nincs szabadulás a házicseléd létből, ha belepusztul, akkor se.
2014. máj. 21. 22:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!