Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne menjen miattam tönkre a
házasságunk?
Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt, meglehetősen edzett kapcsolatban, amiben volt minden. 3 éves a fiunk, jövő hónapban születik a tesó. Viszont bennem valami nem stimmel és attól tartok, ezt nem a hormonok okozzák. Szeretem, kívánom a közelségét, de az agyam mégis blokkolja. Se a csók, se a szex nem esik jól, nincs is. Szó szerint undorodom mindkettőtől, ami eddig nem volt rám jellemző, hónapok óta viszont így van és ez rémisztő. Sajnos nem bebeszélem, hanem így is érzem. Már az első gyerek születése után sokat változott a szexuális életünk, sok volt a probléma ritkán voltunk együtt. Aztán mire megoldódott bennem valami megváltozott és soha nem volt hozzá kedvem, maximum havi egyszer, de akkor sem mindig. Most, hogy teherbe estem pedig végképp semmi kedvem hozzá, mint írtam valahogy undorítónak tartom (mint egy kisiskolás aki nem tudja mi az és miért jó.) Mit csináljak, hogy ez változzon??
A terhesség, és később a szoptatás kiváltja a fiziológiás anovulációt (nincs menzesz és peteérés), ami azért következik be, hogy te, mint az utód hordója, és később gondozója ne ess újra teherbe, hogy az utód teljes ellátására tudj koncentrálni. Sokféle hormon és pszichés tényező játszódik le ilyenkor az emberben, de ez hidd el, teljesen természetes.
Mivel nem sok korkülönbség lesz a gyerekek között, a hormonháztartásod nem tudott teljesen rendeződni. Igazán akkor lesz minden a régi, ha befejezted a második gyerek szoptatását, és eltelik 3-6 hónap.
2014. máj. 19. 14:08
12/20 anonim válasza:
ha nem múlik el, majd újra teherbe esel. mi a probléma?
2014. máj. 19. 14:29
13/20 anonim válasza:
Mar csak az hianyzik, hogy megtetszen az autoszerelo...
2014. máj. 19. 15:18
14/20 anonim válasza:
Esetleg megpróbálnál nőként, feleségként viselkedni? Ez még nem jutott az eszedbe???
2014. máj. 19. 15:29
15/20 A kérdező kommentje:
Utolsó 3 válaszadóra nem reagálnék semmit, mert arra sem érdemesek, ha ennyire degeneráltak :)
A többieknek köszönöm ! Nem szoptattam, csak 3 hós koráig a fiamat, így erre se nagyon fogható szerintem a dolog :/
2014. máj. 19. 17:00
16/20 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok az említett kommentelők között, de kérdező szégyeld magad! Ha otthon is ilyen vagy sajnálom szegény férjedet! Sokkal jobbat érdemel mint te.
MI AZ HOGY DEGENERÁLTAKNAK NEVEZED AZOKAT, AKIK NEM ÉRTENEK VELED EGYET!
SZÉGYELD MAGAD MÉGEGYSZER!!!
2014. máj. 19. 17:43
17/20 anonim válasza:
újabb unatkozó otthonülő anyuka, aki nézi a jose louist meg az esmeraldát és álmodozik. majd ha nem szülsz többet, hanem mész dolgozni, nem lesz időd ilyenekre!
2014. máj. 19. 18:40
18/20 A kérdező kommentje:
Egyre értelmesebb kommentek és kommentelők :) Köszönöm de dolgozom és nem unatkozom mert nincs rá időm. De neked biztos van.
2014. máj. 19. 20:00
19/20 anonim válasza:
Igazából a kapcsolat nem csak a te igényeidről szó. Rendben van, hogy a csóktól és egyebektől hányingered van ( :O ? ), de attól még van kezed és használni is tudod.
2014. máj. 20. 13:22
20/20 anonim válasza:
én már írtam hogy konkrétan nekem fájdalmat okozott a szex az elején mégis benne voltam és közben szép dolgokra gondoltam,mert a másiknak vannak igényei és kész,ha erre képtelen vagy akkor orvosi segítséggel de igyekezz megoldani nem pedig itt rinyálni,mert azzal nem haladsz előrébb és nekem úgy tűnik nem is akarsz semmit lépni az ügyben úgy igazán...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!