Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmenthető egy házasság, ha a bizalom többszörösen odalett?
Mik a részletek, tények?
Mióta vagytok együtt?
12 éve vagyunk együtt. A virtuálisan azt jelenti, hogy szexpartner keresőn van fent, és mikor órák óta netezett (nekem azt mondta, játszik) telefonon keresték. Otthagyta a gépet, én meg leültem megnézni az emailem. Így jöttem rá a dolog virtuális részére, egy nővel szexchatel, sok levél volt. Korábban egyszer pedig azon bukott le, hogy az édesanyjához ment egy vizsgára tanulni, mert otthon a picink miatt nem tud, de látták (kérdésre aztán ő is beismerte), hogy egy volt barátnőjével bemásztak egy elhagyatott régi kempingbe, hogy fehérneműs képeket készítsen a nőről, mert az el akarja küldeni valami alakuló kapcsolatának. Hozzáteszem, a férjem 34 éves, és nem fotós... Ez 2 éve volt, állította, hogy csak fotózott.
Soha nem voltam korábban féltékeny, ezután is próbáltam normális lenni, de amit most láttam, kiborított.
Még annyit, hogy ennél a fotós sztorinál akik látták, azt mondták, hogy másztak ki a kempingből és a férjem belecsókolt a nő nyakába, ő ezt tagadja, de elismerte azt, amit fent leírtam és hogy hazudott.
Arról, hogy szeretem - e... jelenleg nem ezt érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!