Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom nem hajlandó velem "női témákról" beszélni?
Figyelt kérdés
Egyébként bármilyen témáról lehet vele beszélni. Intelligens, okos és tájékozott ember. Van egy évek óta húzódó nőgyógyászati problémám, de egyszerűen rosszul van, ha szóba hozom, szerinte csak rám és az orvosra tartozik. A szülésről sem lehet vele beszélni, meg egyáltalán semmi ilyesmiről. Van esély, hogy ez változni fog? Vagy ez normális? Felnőttek vagyunk és évek óta együtt élünk.2014. máj. 17. 16:13
21/25 anonim válasza:
...a legjobb ha elválsz!
Majd jön valaki, aki nem akarja majd ráerőltetni a "női témáit".
Amúgy te se hallgatnád végig, ha pl. az autónak a dűzni-bűzni befecskezőjének a micsodásodásáról akarna veled értekezni...
22/25 Bence_ válasza:
Az a normális ha foglalkozik a párja igényeivel, problémáival. Önzőség ha csak avval foglalkozik ami számára kellemes. Kelemetlent meg old meg egyedül. Biztosan ilyen féfit szeretnél magad mellé?
23/25 anonim válasza:
Én pasimmal sem lehet ilyenekről beszélni, nem is erőltetem, végülis férfi és nem nagyon tud mit hozzá szülni pl. a nőgyógyászati problémákhoz.
24/25 A kérdező kommentje:
Én írtam ki ezt a kérdést lassan két évvel ezelőtt. Közben kétszer voltam terhes, az első babánk sajnos elment 10 hetesen, de ekkor megváltozott valami a páromban. Annyira, hogy végül saját elhatározásából apás szülésünk volt novemberben.
2016. márc. 21. 14:31
25/25 Bence_ válasza:
Gratulálok! :)
Ezt utolag megbeszéltétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!