Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem érti meg párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg párom, hogy nem szeretném ha "tejfakasztót" tartanának?

Figyelt kérdés
Szépen megkértem, hogy ne csődítse össze az ismerőseimet nem szeretném ha arról szólna a lányunk születése hogy szétisszák magukat míg én bent vagyok a kórházban. Teljesen felesleges dolognak gondolom főleg hogy páromnak nincsenek is jóformán barátai és az én ismerőseimet akarja elhívni. Tudom, hogy szokás tartani, van akinél ez teljesen természetes s a többi én viszont ezt nem szeretném. Főleg hogy tudom annak mi a vége, ha a drága párom elkezd inni...undorító...és utálom olyankor. Értem én, hogy régi szokás, de annyi minden szokás van amit nem tart az ember. Ennyi erővel vegyen el feleségül, mert az is "szokás". Ez csak egy példa volt, nem vágyok különösen rá és nem is a féltékenység beszél belőlem, hogy ők buliznak csak sajnos ismerem páromat...na erre kiderült, már mástól tudtam meg, hogy ő már szervezi is a helyet, mindent nekem egy szót nem szólt róla. Sokszor azt érzem fontosabb neki ez a sz@r piálás, mint a gyereke születése. Ha társaságba mentünk valamerre ott se azt meséli, hogy várná a lány születését, vagy beszélne a gyerekéről arról semmit...de hogy a pálinka be van ágyazva a tejfakasztóra azt mindenkinek el kell mondani. És már másnak is feltűnt, más is megjegyezte, hogy "na te jobban várod a tejfakasztót, mint a gyereket". És az bosszant, hogy semmibe vette ezek szerint amit mondtam neki, hogy nekem ez rosszul esik hanem elkezdett szervezkedni, holott gondolhatta volna ha az én ismerőseimmel akar bulizni az visszajut a fülembe. És máskor is volt már ilyen...
2014. máj. 16. 17:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
11%
Nem szültem, ez csak feltételezés. Lehet, hogy soha nem is fogok.
2014. máj. 17. 07:55
 52/67 anonim ***** válasza:
0%
Azert latom halisten kezdenek tobben lenni a normalis nok, akik nem hazsartossak. Szerencsere a felesegem is ilyen, mind a 3 ilyen bulim jo es emlekezetes volt, sot a felesegem meg a szervezeseben is segitett.
2014. máj. 17. 08:00
 53/67 A kérdező kommentje:
Nem akarok én ott lenni a bulin, kedvem se lenne még szerintem társaságoz se az első hetekben. Csak tényleg miért pont akkor kell? Ha csak elmenne az ismerőseimmel, beülnének valahova pár sörre, beszélgetnének stb. azzal semmi bajom nem lenne. De ő nem ilyen, nem tudom hány liter pálinkát már berendelt, meg nemrég volt egyik ismerősömnek is tejfakasztója és elég siralmas látvány volt az is ahogy onnan hazajött pedig csak elment hogy megiszik 1-2 sört...és igen sajnos ő nem tud mértékkel inni. Nem alkoholista, de mikor iszik szörnyű tud lenni és mivel az én ismerőseimet akarja elhívni nem a saját ismerőseit én nem akarom ezt. És mondom a leginkább az zavar, hogy másnaposan ott dülöngél majd. Tényleg olyan az egésznek a színezete mintha csak a buli lenne neki a lényeg, a gyerekről szó se esik soha. Nem vagyok házisárkány, de tudja hogy utálom mikor iszik és nem gondolnám, hogy így kellene megtisztelnie az újszülött lányát. Menjenek el valahova ismerősökkel, igyanak egy párat az egészségünkre ha már tényleg ilyen nagy szokás, aztán mindenki menjen szépen haza a családjához, de miért kell atom lerészegedni. Amúgy meg azoknak üzenem akik azt mondják, hogy ilyennek ismertem meg így fogadjam el azoknak meg csak annyi, hogy nem így ismertem meg. Soha nem bulizgattunk külön, vagy ha el is ment néha azt megbeszéltük, most viszont hiába mondtam neki, hogy nem szeretném. Amúgy meg ő is tudja milyen vagyok és ő is ilyennek fogadott el, szóval nem tudom miről beszélünk.
2014. máj. 17. 08:19
 54/67 anonim ***** válasza:
76%
Itt a legnagyobb probléma az, hogy figyelembe se vette a kérésed. A hátad mögött szervezkedik. Tisztességesebb lett volna ezt megbeszélni, akkor amikor felvetetted a dolgot. És egy ilyen helyzetben szerintem minden férfinak a nő kényelmét kellene nézni, hogy minden el legyen rendezve körülötte, és neki csak a szüléssel, gyerekkel kelljen törődnie, nem még plusz feszültséget generálni. Igen, el lehet menni később is bulizni, ugyanúgy lehet később is a buli apropója a gyerek születése. Ezért nem tartom tisztességesnek a viselkedését, és szerintem ezt érdemes lenne megbeszélned vele, mert benned is csak gyűlik a harag majd.
2014. máj. 17. 09:08
 55/67 anonim ***** válasza:
36%

Azért,mert a férfiak nagyon nehezen beszelnek nyíltan az érzelemikről...

Ilyenkor isznak, ünnepelnek, ugye nagyon keveseknél nem tartozik hozzáa pia a z ünnepléshez...

Spiccesen, részegen nem ciki kimondani dolgokat...

Ahogy az egyik valaszadó írta, ilyenkor a saját érzéseiket, élményeiket osztják meg, ugratják az ujdonsült apák, sőt a bár "beavatódottak" megpróbálnak mindenféle tanacsot megosztani, plusz utoljára krúgnak a hámból, utána már sokkal nehezebb..

Most nem tégad hagyna egyedül..a babával..

Erre a bulira aférfiaknak szüksége van..

Te siman anyává valsz, mert szültél, egy apának ehhez sokkal több kell, ehhez a pisiltető/ tejfakasztó is egy lépés lehet.

Szerintem neked nem is ez a buli a bajod, hanem az, hogy azt érzed, a prod nem várja a gyerekét(nem beszél róla..stb)

Az,hogy nem beszél nem jeleti azt, hogy nem várja.. Nm tud róla beszélni, nem igazán dolgozta fel, nehezen oszt meg érzelmeket... Csqk találgatok, hoszen nem ismereek..

Szerintem ő ezzel fejeezi ki, hogy várja...húh...már be is ágyaztam a pálinkát( tehát készült) a tejfakasztóra ( tehát a gyerek születésére... Ennyi erővel akármikor megihatná, és csinálhatna bulit.. De nem ő a gyerek születesét várja, de valamiért nem akarózik neki ezt kimondani...

Jó lenne ha rendesen kommunikálnátok.. Mert az, hogy én nem akarom,... Én ezt akarom...ezt ne csinald azt ne csináld... Az nem kommunikáció.. Látszik is.. Meghallgat bólogat, aztán megy a saját feje után..

Ez nem helyes, sőt, de ebben te is hibás vagy, valamiért ezt váltttad ki belőle...

Pl te meg akarod fosztani egy olyan dologtól, amire egész életében vágyott...ő galán ezzel tudná csak feldolgozni azt, hogy apa lett...

Ne csak a saját sérelmeid szajkózd..nézzegy kicsit túl rajta, es próbald őt is, magadat is megérteni..

Mert most te IS hisztis vagy ki sit, amit el sem tudok ítélni, ez a terhes nők kiváltsága ;-) viszont ez nem segít a helyzeten

2014. máj. 17. 10:08
 56/67 H_Vivien ***** válasza:
22%

47/54: Te most valóban egy vakbélműtéthez hasonlítottad azt, amikor egy nő önszántából gyermeket szül? Te nem vagy normális komolyan mondom. Ez egy valóban rossz hasonlat volt, nem is értem, hogy ezt, hogy gondoltad.

Lepontozhatod a kommenteket, de úgy gondolom, hogy ezt akkor is nagyon önző módon látod. Akármennyire próbálod magadat beállítani "áldozatnak" és akármilyen választ írsz, továbbra is abban erősítesz meg, amit eddig is írtam. Ha meg a drága párod olyan kulturált "úriember", hogy szétcsúszva, másnaposan vagy esetleg még aznaposan "tántorogna" be Hozzátok a kórházba... Ehhez is csak gratulálni tudok :D Kölcsönösen semmibe veszitek a másik akaratát. Jó páros vagytok :D

2014. máj. 17. 10:08
 57/67 anonim ***** válasza:
30%

Vivike! Vakbél kapcsán, ha nem érted, akkor nem kell belepofázni, amúgy meg koncentrálj a kérdező által feltett kérdésre ez az oldal lényege, bár látható, hogy te csak köcsögösködni jársz ide!

Üdv:

47-es

2014. máj. 17. 15:14
 58/67 H_Vivien ***** válasza:
15%
Ejha... Kultúra az van, kár, hogy ezen kívül semmi más.
2014. máj. 17. 15:22
 59/67 anonim ***** válasza:
32%
Te nem vagy magadnál kérdező...És akkor az ilyenek szülnek gyereket manapság.A többiek meg csodálkoznak hogy miért nincs esküvő meg miért van annyi válás.Hát azért kislányom mert a HÁZASSÁG meg az APASÁG NEM BÖRTÖN.Most komolyan attól lesz valaki alkoholista mert egyszer-egyszer elmegy a barátaival szórakozni???Szánalom...Nagyon helyes hogy a még nem férjed tart egy ilyen bulit.Miért kellene kikérnie a véleményedet?Én se kérném.Inkább érezd magad megtisztelve hogy tulajdonképp miattad van ez a buli.Ha így folytatod ne csodálkozz ha egyedül kell nevelned a gyerekedet.Kapj már észhez ember.
2014. máj. 17. 18:07
 60/67 anonim ***** válasza:
60%
A páromat operálták. Hosszú, nehéz műtét volt. Örülök, hogy most már egészséges lesz, ezért ma elmegyek istentelenül berúgni a haverokkal. Ő is megbocsátja majd, ha holnap kicsit másnaposan látogatom meg, elvégre úgyis pár napig még benn van a kórházban. Jobb is az, ha ilyenkor iszom, amikor nem látja. Csak nem sajnálja tőlem, hogy párszor elmenjek inni, és a kapcsolat különben se arról szól, hogy szolidárisak vagyunk egymással.
2014. máj. 17. 18:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!