Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg párom, hogy nem szeretném ha "tejfakasztót" tartanának?
Azért,mert a férfiak nagyon nehezen beszelnek nyíltan az érzelemikről...
Ilyenkor isznak, ünnepelnek, ugye nagyon keveseknél nem tartozik hozzáa pia a z ünnepléshez...
Spiccesen, részegen nem ciki kimondani dolgokat...
Ahogy az egyik valaszadó írta, ilyenkor a saját érzéseiket, élményeiket osztják meg, ugratják az ujdonsült apák, sőt a bár "beavatódottak" megpróbálnak mindenféle tanacsot megosztani, plusz utoljára krúgnak a hámból, utána már sokkal nehezebb..
Most nem tégad hagyna egyedül..a babával..
Erre a bulira aférfiaknak szüksége van..
Te siman anyává valsz, mert szültél, egy apának ehhez sokkal több kell, ehhez a pisiltető/ tejfakasztó is egy lépés lehet.
Szerintem neked nem is ez a buli a bajod, hanem az, hogy azt érzed, a prod nem várja a gyerekét(nem beszél róla..stb)
Az,hogy nem beszél nem jeleti azt, hogy nem várja.. Nm tud róla beszélni, nem igazán dolgozta fel, nehezen oszt meg érzelmeket... Csqk találgatok, hoszen nem ismereek..
Szerintem ő ezzel fejeezi ki, hogy várja...húh...már be is ágyaztam a pálinkát( tehát készült) a tejfakasztóra ( tehát a gyerek születésére... Ennyi erővel akármikor megihatná, és csinálhatna bulit.. De nem ő a gyerek születesét várja, de valamiért nem akarózik neki ezt kimondani...
Jó lenne ha rendesen kommunikálnátok.. Mert az, hogy én nem akarom,... Én ezt akarom...ezt ne csinald azt ne csináld... Az nem kommunikáció.. Látszik is.. Meghallgat bólogat, aztán megy a saját feje után..
Ez nem helyes, sőt, de ebben te is hibás vagy, valamiért ezt váltttad ki belőle...
Pl te meg akarod fosztani egy olyan dologtól, amire egész életében vágyott...ő galán ezzel tudná csak feldolgozni azt, hogy apa lett...
Ne csak a saját sérelmeid szajkózd..nézzegy kicsit túl rajta, es próbald őt is, magadat is megérteni..
Mert most te IS hisztis vagy ki sit, amit el sem tudok ítélni, ez a terhes nők kiváltsága ;-) viszont ez nem segít a helyzeten
47/54: Te most valóban egy vakbélműtéthez hasonlítottad azt, amikor egy nő önszántából gyermeket szül? Te nem vagy normális komolyan mondom. Ez egy valóban rossz hasonlat volt, nem is értem, hogy ezt, hogy gondoltad.
Lepontozhatod a kommenteket, de úgy gondolom, hogy ezt akkor is nagyon önző módon látod. Akármennyire próbálod magadat beállítani "áldozatnak" és akármilyen választ írsz, továbbra is abban erősítesz meg, amit eddig is írtam. Ha meg a drága párod olyan kulturált "úriember", hogy szétcsúszva, másnaposan vagy esetleg még aznaposan "tántorogna" be Hozzátok a kórházba... Ehhez is csak gratulálni tudok :D Kölcsönösen semmibe veszitek a másik akaratát. Jó páros vagytok :D
Vivike! Vakbél kapcsán, ha nem érted, akkor nem kell belepofázni, amúgy meg koncentrálj a kérdező által feltett kérdésre ez az oldal lényege, bár látható, hogy te csak köcsögösködni jársz ide!
Üdv:
47-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!