Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem érti meg párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg párom, hogy nem szeretném ha "tejfakasztót" tartanának?

Figyelt kérdés
Szépen megkértem, hogy ne csődítse össze az ismerőseimet nem szeretném ha arról szólna a lányunk születése hogy szétisszák magukat míg én bent vagyok a kórházban. Teljesen felesleges dolognak gondolom főleg hogy páromnak nincsenek is jóformán barátai és az én ismerőseimet akarja elhívni. Tudom, hogy szokás tartani, van akinél ez teljesen természetes s a többi én viszont ezt nem szeretném. Főleg hogy tudom annak mi a vége, ha a drága párom elkezd inni...undorító...és utálom olyankor. Értem én, hogy régi szokás, de annyi minden szokás van amit nem tart az ember. Ennyi erővel vegyen el feleségül, mert az is "szokás". Ez csak egy példa volt, nem vágyok különösen rá és nem is a féltékenység beszél belőlem, hogy ők buliznak csak sajnos ismerem páromat...na erre kiderült, már mástól tudtam meg, hogy ő már szervezi is a helyet, mindent nekem egy szót nem szólt róla. Sokszor azt érzem fontosabb neki ez a sz@r piálás, mint a gyereke születése. Ha társaságba mentünk valamerre ott se azt meséli, hogy várná a lány születését, vagy beszélne a gyerekéről arról semmit...de hogy a pálinka be van ágyazva a tejfakasztóra azt mindenkinek el kell mondani. És már másnak is feltűnt, más is megjegyezte, hogy "na te jobban várod a tejfakasztót, mint a gyereket". És az bosszant, hogy semmibe vette ezek szerint amit mondtam neki, hogy nekem ez rosszul esik hanem elkezdett szervezkedni, holott gondolhatta volna ha az én ismerőseimmel akar bulizni az visszajut a fülembe. És máskor is volt már ilyen...
2014. máj. 16. 17:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
82%
Basszus, nem lehet azt megérteni, hogy neki ez a kívánsága??????????? Igazából akármekkora f...got is akarhatna, tök mindegy, most fog szülni, lehessen már egy ilyen kérése. Másnak meg más az, ami fontos, én is elvárom a páromtól, hogy tiszteletben tartsa a hülyeségeimet és én is tiszteletben tartom az övéit. Az gusztustalan, hogy a háta mögött szervezi a tejfakasztót, holott azt hazudta, hogy nem tart bulit, szerintem ez gáz. És valahol maga a tejfakasztó is gáz, mert olyan valakit ünnepelnek, aki éppen szenved és nem lehet ott a bulin. Lehet örülni annak a gyereknek két hét múlva is amikor már mindenki jól van.
2014. máj. 16. 22:40
 42/67 anonim ***** válasza:
14%
Na kérdező, repülsz már???
2014. máj. 16. 22:50
 43/67 anonim ***** válasza:
24%

"olyan valakit ünnepelnek, aki éppen szenved és nem lehet ott a bulin. Lehet örülni annak a gyereknek két hét múlva is amikor már mindenki jól van."

A tejfakasztó nem akkor van mikor vajúdik (Istenem...) hanem mikor már megszületett a baba,de még kórházban vannak.Marhára nem szenvedtem,életemben nem voltam olyan boldog,a fáradtság,sebes mellbimbó,gátseb ellenére is.Mellesleg a hátam közepére nem kívántam volna részt venni egy bulin jó darabig miután megszültem.

Ítéljük el az apát mert meg akarja ünnepelni a gyerek születését?Miféle röhejes,gyerekes kérés ez? Akkor ha azt mondom menjen alsógatyába dolgozni akkor menjen abban mert az az én hülyeségem?Tiszta óvóda...

De a frissen szült szoptatós,anyuka bulizzon csak,mert olyan önző,hogy apuka nem bulizhat,de ő gyerek ágyasan igen.Bravó!!! (kezdem azt érezni,hogy egy főnyeremény vagyok a férjemnek...)

2014. máj. 16. 22:53
 44/67 anonim ***** válasza:
21%
Hát ez elég kiábrándító...
2014. máj. 16. 23:00
 45/67 anonim ***** válasza:
41%
Gratula itt majdnem minden nőnek akkor az a baja,hogy apuka elmegy egy estére,ergó jól érzi magát,de ne menjen mert ne hogy már neki jó legyen,meg bulizzon mikor én a nő szültem egy gyereket.Akit ugye nem volt kötelező,ha ennyire benne van már szülés után a bulizás...ez színtiszta önzőség!Komolyan sajnálom az ilyen férjeket,akiknél képes az asszony 5 óra sörözésből véres vitát kreálni.
2014. máj. 16. 23:05
 46/67 anonim ***** válasza:
77%
Jajj, mintha az a gyerekről szólna! Csak egy üres kifogás arra, hogy dorbézoljon egyet! Elmehet inni, de 1. éljen a következményekkel, 2. akkor menjen el, mikor én is otthon vagyok a gyerekkel, mert akkor kisebb az esélye, hogy hülyeséget csinál. Ennyi.
2014. máj. 16. 23:20
 47/67 anonim ***** válasza:
86%
Az én férjem akármikor elmehet inni, most is éppen azt csinálja, de nekem is szarul esne, ha ezt akkor tenné amikor gyermekágyas vagyok, szolidaritás is van a világon. Mellesleg ha mondjuk a férjemet vakbélgyulladással kezelnék, én se tartanék bulit miközben ő szarul van és azért általában a frissen szült nők nincsenek annyira a topon.
2014. máj. 16. 23:38
 48/67 anonim ***** válasza:
54%

alapvetően én is hülyeségnek gondolom :)

de őszintén pont tettem rá mit csinál a férjem mikor a gátsebeimmel próbáltam ülni, hogy megszoptassam a babát ami miatt szörnyen fájt a cicin, kb. 2 órát aludtam egész éjszaka összesen....

ő legalább jól érezte magát :) mondjuk nekem jó volt mikor kijöttünk a kórházból, akkor mesélt, nem csak a gyerekről beszéltünk, hanem megnevettetett a tejfakasztós sztorikkal :)

egyébként meg ha ennyire utálod részegen a párod, akkor külön jó, hogy akkor issza le magát amikor kórházban vagy, így nem kell elviselned azon az estén ;)

2014. máj. 16. 23:42
 49/67 anonim ***** válasza:
68%

Kivételes helyzetbe kerültem egyszer nőként, anyaként. Egy rakás férfi (apák és leendő apák) a kertemben rendezték meg az egyikük (rokonom) "tejfakasztő" buliját:). Apuka nem szerette volna leamortizálni a frissen festett, kitakarított lakásukat, ahová nagy örömmel várta haza a feleségét és az újszülöttet, ezért kért meg, hogy nálam bulizhassanak. Tény, hogy mindegyik leitta magát a sárga földig, azok a férfiak is, akiket se előtte, se utána nem láttam még spiccesen se, de ennyi őszinte megnyilvánulást az apaságról, a babavárásról, a szülés körüli izgalmakról, bonyodalmakról "hőstettekről" még sose hallottam férfiaktól. Az egész este arról szólt (tréfásan, de mégis nagyon meghatódva), kinek milyen élmény férfiként gyereket várni, megélni a szülés körüli izgalmakat, az első napokat otthon. Megértettem, hogy ez egy rituálé, ami azért kell, mert ez egy mérföldkő a férfiak életében is, aminek az ünneplésébe náluk bőven belefér ezen a ritka napon a piálás is. Utálom én is a részeg embereket, de ezen a napon valahogy átlényegültek a pasik ls élmény volt őket hallgatni nőként. Még ma is emlegetik néha a srácok azt a bulit, pedig több év eltelt azóta és apukának már született egy újabb gyermeke:).

Kedves kérdező, fogd fel ezt a napot úgy, mint egy férfias rituálét és ne szólj érte akkor sem, ha ez miatt másnaposan jelenik meg majd a kórházban. Mosolyogj és sajnáld, hidd el hálás lesz érte, aminek végső soron Te látod majd a hasznát:).

2014. máj. 17. 07:45
 50/67 anonim ***** válasza:
11%

"Jajj, mintha az a gyerekről szólna! Csak egy üres kifogás arra, hogy dorbézoljon egyet! Elmehet inni, de 1. éljen a következményekkel, 2. akkor menjen el, mikor én is otthon vagyok a gyerekkel, mert akkor kisebb az esélye, hogy hülyeséget csinál. Ennyi."

Minek szültél akkor gyereket egy olyan embernek,aki ha elmegy bulizni rögtön félrekamatyol???

2014. máj. 17. 07:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!