Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg párom, hogy nem szeretném ha "tejfakasztót" tartanának?
"olyan valakit ünnepelnek, aki éppen szenved és nem lehet ott a bulin. Lehet örülni annak a gyereknek két hét múlva is amikor már mindenki jól van."
A tejfakasztó nem akkor van mikor vajúdik (Istenem...) hanem mikor már megszületett a baba,de még kórházban vannak.Marhára nem szenvedtem,életemben nem voltam olyan boldog,a fáradtság,sebes mellbimbó,gátseb ellenére is.Mellesleg a hátam közepére nem kívántam volna részt venni egy bulin jó darabig miután megszültem.
Ítéljük el az apát mert meg akarja ünnepelni a gyerek születését?Miféle röhejes,gyerekes kérés ez? Akkor ha azt mondom menjen alsógatyába dolgozni akkor menjen abban mert az az én hülyeségem?Tiszta óvóda...
De a frissen szült szoptatós,anyuka bulizzon csak,mert olyan önző,hogy apuka nem bulizhat,de ő gyerek ágyasan igen.Bravó!!! (kezdem azt érezni,hogy egy főnyeremény vagyok a férjemnek...)
alapvetően én is hülyeségnek gondolom :)
de őszintén pont tettem rá mit csinál a férjem mikor a gátsebeimmel próbáltam ülni, hogy megszoptassam a babát ami miatt szörnyen fájt a cicin, kb. 2 órát aludtam egész éjszaka összesen....
ő legalább jól érezte magát :) mondjuk nekem jó volt mikor kijöttünk a kórházból, akkor mesélt, nem csak a gyerekről beszéltünk, hanem megnevettetett a tejfakasztós sztorikkal :)
egyébként meg ha ennyire utálod részegen a párod, akkor külön jó, hogy akkor issza le magát amikor kórházban vagy, így nem kell elviselned azon az estén ;)
Kivételes helyzetbe kerültem egyszer nőként, anyaként. Egy rakás férfi (apák és leendő apák) a kertemben rendezték meg az egyikük (rokonom) "tejfakasztő" buliját:). Apuka nem szerette volna leamortizálni a frissen festett, kitakarított lakásukat, ahová nagy örömmel várta haza a feleségét és az újszülöttet, ezért kért meg, hogy nálam bulizhassanak. Tény, hogy mindegyik leitta magát a sárga földig, azok a férfiak is, akiket se előtte, se utána nem láttam még spiccesen se, de ennyi őszinte megnyilvánulást az apaságról, a babavárásról, a szülés körüli izgalmakról, bonyodalmakról "hőstettekről" még sose hallottam férfiaktól. Az egész este arról szólt (tréfásan, de mégis nagyon meghatódva), kinek milyen élmény férfiként gyereket várni, megélni a szülés körüli izgalmakat, az első napokat otthon. Megértettem, hogy ez egy rituálé, ami azért kell, mert ez egy mérföldkő a férfiak életében is, aminek az ünneplésébe náluk bőven belefér ezen a ritka napon a piálás is. Utálom én is a részeg embereket, de ezen a napon valahogy átlényegültek a pasik ls élmény volt őket hallgatni nőként. Még ma is emlegetik néha a srácok azt a bulit, pedig több év eltelt azóta és apukának már született egy újabb gyermeke:).
Kedves kérdező, fogd fel ezt a napot úgy, mint egy férfias rituálét és ne szólj érte akkor sem, ha ez miatt másnaposan jelenik meg majd a kórházban. Mosolyogj és sajnáld, hidd el hálás lesz érte, aminek végső soron Te látod majd a hasznát:).
"Jajj, mintha az a gyerekről szólna! Csak egy üres kifogás arra, hogy dorbézoljon egyet! Elmehet inni, de 1. éljen a következményekkel, 2. akkor menjen el, mikor én is otthon vagyok a gyerekkel, mert akkor kisebb az esélye, hogy hülyeséget csinál. Ennyi."
Minek szültél akkor gyereket egy olyan embernek,aki ha elmegy bulizni rögtön félrekamatyol???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!