Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tecsakazt Hiszed kérdése:
Férjek, ti hogy becézitek a feleségeteket?
Figyelt kérdés
Én fluffy-nak hívom.2014. máj. 15. 23:09
21/33 anonim válasza:
És nem Réka vagy, utolsó? ;)
/ barátnőmet ugyanígy hívja a párja/
22/33 anonim válasza:
Ok, hogy otthon Cuncusnak becéznek feleségeket, de mondjuk strandon, étteremben, bankban valaki így szólna a társához, hát bocs, de én jókat röhögnék.
23/33 anonim válasza:
Nekem Én szivem -ként szólítom a páromat strandon ,közértben ,baráti társaságban .. szóval bárhol .Ő engem szintén szivem-nek hív . Éves szinten ritka ,ha egymást keresztnevén szólítjuk .
25/33 anonim válasza:
Cica, Cicc, Miau - bárhol.
Én őt Maci, vagy Macc - moderáltan (pl. a teszkóban nem ordítom utána :D).
Mindketten igencsak meglepődnénk, ha a nevünkön szólítanánk egymást - ezt max. komoly dolgoknál tudom elképzelni.
De ha másoknak beszélünk egymásról, akkor a keresztnevünket használjuk.
26/33 anonim válasza:
Bébi, drágám, szerelmem. Én (feleség) éppúgy őt. De a keresztnevünkön is szokunk egymáshoz szólni.
28/33 anonim válasza:
Baba vagy kicsilany,ez mar rajta marad. A tortenethez hozzatartozik, hogy a legmagasabb magassarkujaban is csak a vallamig er.
Tarsasagba kicsim, a keresztneven csak akkor szolitom, ha valamiert merges vagyok ra, bar ez 5 ev alatt 2x talan ha elofordult.
29/33 anonim válasza:
Ha másnak beszél rólatok, akkor hogy nevez benneteket? Engem féloldalamnak, vagy a nevemen.
30/33 anonim válasza:
20. vagyok
Nem vagyok Réka. :)
Ha másnak beszél rólam, akkor a nevemet mondja. Ha jó ismerősnek, barátnak, akkor néha mondja ott is hogy Egyetlenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!