Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek, ti hogy becézitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tecsakazt Hiszed kérdése:

Férjek, ti hogy becézitek a feleségeteket?

Figyelt kérdés
Én fluffy-nak hívom.

2014. máj. 15. 23:09
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Nyúl

Kincsem

Csücsök

2014. máj. 16. 01:00
 12/33 anonim ***** válasza:
36%
Nyugtassatok már meg, hogy azért van olyan férj, aki a keresztnevén szólítja néha a feleségét és nem valami állatnévnek. Engem is csibéz a férjem, de jó lenne ha néha a nevemet is ki tudná mondani. :(
2014. máj. 16. 06:08
 13/33 anonim ***** válasza:
Csiperkém, Picinyem, Lamantin
2014. máj. 16. 06:25
 14/33 anonim ***** válasza:
55%

-Cirmi

-Szivem

Neked jó lenne ,ha néha a keresztneveden szólítana ,nálunk meg szinte sosem fordul ez elő . Mi még társaságban is ugyanúgy becenevén szólítjuk egymást ,végülis a Szivem ,Cirmi megszólítás szalonképes nem ? Nagyon ritka éves szinten ,ha valamiért a becsületes keresztnevén szólítjuk egymást ...akkor meg is lepődünk ,hogy :- Mi van ?o.O

Ha idegennek mesélek róla ,akkor emlegetem keresztnevén ,vagy melóhelyen :- Bocsi egy pillanat ,fel kell hívnom az asszonyt ! :P

2014. máj. 16. 06:28
 15/33 A kérdező kommentje:
12-es, akkor neked inkább azt mondja a férjed, Rozi gyere ide, mint azt, hogy cicám gyere, gyere? ízlések és pofonok....
2014. máj. 16. 07:12
 16/33 anonim ***** válasza:
Bébi, vagy keresztév becézve
2014. máj. 16. 07:12
 17/33 anonim ***** válasza:
Édes, kicsi, manóka, manótest, baba, cica, bogárka, drága, stb, a nevem becézve. Szerintem kb mióta együtt vagyunk nem is szólított a nevemen, el se tudnám képzelni.
2014. máj. 16. 07:17
 18/33 anonim ***** válasza:

Keresztnevén, de a teljesen, így pedig csak azok szólítják, akik tőlem hallják, amúgy mindenki becéznéa keresztnevét..

Valahogy nem vagyunk becézgetősek..feleségem sem, én sem...enne ellenereugye "egyedi" neven híom

Érdekels ki mennyiféleképp szólítja a párját...

Mindenki előtt is? Vagy csak kettesben?

2014. máj. 16. 07:31
 19/33 A kérdező kommentje:
Én elég furcsának tartanám, ha kettesben Sztankó Rozáliának szólítanam a feleségemet. A Fluffy olyan édes, és olyankor teljesen elolvad.
2014. máj. 16. 07:50
 20/33 anonim ***** válasza:

Én az Egyetlenem vagyok. :D

Meg a Babu, Babuci, Babucica. Olyan éééédes, amikor mondja. :D

2014. máj. 16. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!