Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik "kiélték" magukat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik "kiélték" magukat a házasság előtt, jobb lett a párkapcsolatotok/házasságotok?

Figyelt kérdés

Több embertől hallottam, és még többtől olvastam itt, a gyakorin, hogy több emberrel is "ki kell próbálni" a kapcsolatot, meg "élni kell", mielőtt az ember házasságot köt. (Az "élni kell" alatt gondolom a szórakozást értik, de nem értem, hogy egy párkapcsolatban/házasságban miért ne lehetne tovább "élni", hiszen ugyanúgy lehet utazni, bulizni a párunkkal együtt is.)

Amit a gyakorlatban látok: több olyan kapcsolat, ahol a házas felek első komoly kapcsolatából lett egy JÓ házasság, ami jó ideje tart, és azok, akik viszont az "éld ki magad" szöveget hangoztatják, nincsenek jó párkapcsolatban, ha egyáltalán vannak valamilyenben.

Kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan is, aki az "éld ki magad" filozófiát vallotta korábban, és bejött neki, és most már egy legalább 5 éve tartó jól működő házasságban él.

Valamint olyanok válaszát is várom, akik rossz érzésük ellenére hallgattak a barátok "éld ki magad" tanácsára, és rosszul sült el. Ti mit bántatok meg és mit tennétek másképp?

2014. máj. 14. 19:43
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
93%
16 múltam mikor elkezdtem csavarogni, fiúzni (szex nélkül). 18 évem töltöttem mikor megismertem a férjem. Ő pont a 18. szülinapját ünnepelte(13 nap van köztünk). Mikor megláttam, tudtam szerelem első látásra. Onnantól kezdve elválaszthatatlanok voltunk, buliztunk, szórakoztunk. Nem egész két évire teherbe estem. Nem volt igaz semmink, de örültünk a babának, összeházasodtunk, és ennek már lassan 16 éve (18 éve vagyunk együtt). Az a baba sajnos akkor nem maradt velünk. Eljártunk szórakozni azután is,de már nem volt az igazi, mert családra vágytunk, talán megkomolyodtunk, már más lett fontos az életünkben. Azóta született 3 gyerkőcünk. Imádjuk egymást még mindig, boldog vagyok, hogy akkor nem engedtem el az igazit, csak azért hogy szórakozhassak. Eljárunk itt-ott szórakozni (van hogy gyerkőcökkel),de inkább barátokkal hol az egyiknél hol a másiknál, külföldi utakra gyerekekkel (mert nélkülük nem is lenne az igazi!!)plusz barátokkal. És nem hiányzik,hogy kevesebb jutott a bulikból, tehát mondjuk nem 8-10 év. Egy ideig igen, szórakoztató, de aztán már az is unalmassá válik. Fontosak a jó barátok, akikkel bárhol, bármikor jól érzi magát az ember. Mindenünk meglett amire vágytunk az életben. :) Reméljük igy is marad.
2014. máj. 16. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!