Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik "kiélték" magukat a házasság előtt, jobb lett a párkapcsolatotok/házasságotok?
Több embertől hallottam, és még többtől olvastam itt, a gyakorin, hogy több emberrel is "ki kell próbálni" a kapcsolatot, meg "élni kell", mielőtt az ember házasságot köt. (Az "élni kell" alatt gondolom a szórakozást értik, de nem értem, hogy egy párkapcsolatban/házasságban miért ne lehetne tovább "élni", hiszen ugyanúgy lehet utazni, bulizni a párunkkal együtt is.)
Amit a gyakorlatban látok: több olyan kapcsolat, ahol a házas felek első komoly kapcsolatából lett egy JÓ házasság, ami jó ideje tart, és azok, akik viszont az "éld ki magad" szöveget hangoztatják, nincsenek jó párkapcsolatban, ha egyáltalán vannak valamilyenben.
Kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan is, aki az "éld ki magad" filozófiát vallotta korábban, és bejött neki, és most már egy legalább 5 éve tartó jól működő házasságban él.
Valamint olyanok válaszát is várom, akik rossz érzésük ellenére hallgattak a barátok "éld ki magad" tanácsára, és rosszul sült el. Ti mit bántatok meg és mit tennétek másképp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!