Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek gonoszak a barátnőim? Vagy nekik van igazuk?
A férjemmel 8 éve élünk együtt. 4 éve született a fiunk, 1,5 évvel később az iker lányaink. Finoman fogalmazva is zűrös időszak volt 3 ilyen kicsi gyerekkel. Sokat hibáztunk és sajnos veszekedtünk, egymást hibáztattuk. Aztán én megelégeltem, megmondtam hogy vagy változtatunk vagy válunk. Sikerült nagyjából egyenesbe jönni.
Tavaly év végén visszajöttem dolgozni. Addig küzdöttem a túlsúlyommal, de aztán hirtelen leolvadtak a kilók.
na most a barátnőim szerint csak azért kellek újra a férjemnek, mert lefogytam és eddig biztos megcsalt és ha újra meghízok valami miatt akkor megint mást keres.
Miért kell ilyeneket mondani? Miért nem örülnek velem együtt annak, hogy sikerült rendbe tenni a házasságunkat?
Szia!
Nem érdemlik meg, hogy barátnőnek nevezd őket.
Valószínűleg irigyek a szép családodra!
Fel a fejjel, van férjed, 3 gyereked, munkád, lefogytál - sokan örülnének ennek! Gratulálok!
A házasság nem csak a kinézetre épül, szép is lenne! :)
Én rákérdeztem volna, hogy ezt személyes tapasztalatból tudják-e és hogy jó volt-e a férjemmel!?
Keress új barátnőket! És örülj annak, hogy jól érzed magad a bőrödben és hogy a házasságotokkal is minden rendben van!
Dehogy van igazuk. Egyszerűen csak féltékenyek a sikeredre. Nem barátnő az ilyen, de ezt már előttem is többen írták. Egyszerűen hagyd őket a fenébe, és tedd össze a két kezed, hogy olyan kapcsolatod van, amiben meg lehet oldani a problémákat.
Már maga a fogyás is ilyen ellenszenvet vált ki sok nőből, nevezzük irigységnek, nem ám ha a pasit is meg tudja valaki tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!