Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell valamivel készülnöm nekem is, ha a barátnőim lánybúcsút szerveznek nekem? Hogy zajlik ez? Csak annyit tudok hogy városbejárós, esti bulizós lesz.
Ha a barátnőid, akkor kérdezd meg!
:)
Én készültem, muffint sütöttem, nekem kellett eladnim mind, ez volt a taxipénzem haza..
Plusz készültem piával..stb
én nem készültem semmivel...mivel nem is tudtam semmiről...hugom is a szervezőcsapat része volt, sőt ő meg a legjobb barátnőm csinálták a nagyrészét...egy listát kellett leadnom, hogy kiket akarok, hogy ott legyenek, a többit mind-mind ők intézték...se kaja, se pia, se semmibe nem volt semmi beleszólásom :) szuper volt!!! :) és én is így fogom csinálni a hugomnak...:)
kérdezd meg a barátnőidet...az a tuti :)
1. Vagyok.. Piával én is önszorgalomból keszültem... A muffinsütés pedig már az egyik feladat része vokt amúgy..
Később pontozták.. Stb, hgy jő háziasszony vagyok-e...ráadásul ugye, hogy a saját sütésemet kellett eladnim a városban..
/vicces volt a bkv ellenőrt is leszereltem, nem kérte a jegyeket...persze a csapat fele bliccelt:)
nekem répát meg szivecskéket kellett eladnom....a jó háziasszonyságomat receptfelismerésében mérték:) én a zöldségesnek adtam el a répát :) mókás volt! mindenképp egyeztess a barátnőiddel :)
ja második voltam:)
akkor ne készülj semmivel :) max állsz egy kör piát ha annyira szeretnéd :)
(nálam ez se volt aktuális...a rezidens helyünkön voltunk összevonva egy idő után (dj)...ott meg számlánk van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!