Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudik vagy nem hazudik?
Szerintem egyértelmű,de azért kíváncsi lennék más hogy látja.
Tavaly gyanús volt a férjem,találtam egy számot férfi névvel,felhívtam,egy nő vette fel.Kérdőre vontam,állítólag semmi nem volt,de valami biztos volt,hiszen akkor nem férfi név alatt rejtegette volna a számát.Ez a nő a legjobb barátja munkahelyén dolgozik.
Most kiderült tök véletlenül,hogy a páromnak van egy lakása amit időnként ki adunk albérletbe,de van hogy üresen áll.Én mindig tudtam ki lakik és mikor benne természetesen.Most véletlenül kiderült,hogy egy nő... amiről én nem tudtam semmit.kérdőre voltam.A válasz az volt,hogy azért nem mondta mert nem kérdeztem.
A barátnak a munkatársa lakik ott,de nem az aki miatt tavaly kiakadtam ÁLLÍTÓLAG ,hanem egy másik,meg amúgy a barátja is ott lakik.Ez volt a válasz!
Szerintem ez az ember úgy vág át a palánkon ahogy csak tud,de érdekelne mások,kívülállók véleménye is.Köszi
Összegzem.
Felhívtál valakit párod telefonján, és egy nő vette fel, te meg "kérdőre vonod". Akár a felesége is lehetne.. vagy a húga.
Ki van adva az albérlet egy nőnek. Húha, nem tudtam hogy nőknek tilos kiadni albit.
Szerintem te képzelődsz...
Kérdező túl sok amerikai filmet nézel!
Amúgy tökéletes példa vagy a "női logikára"!!!
Már megcsalt,volt több női ügye is,ezért nem bízom benne.A nő (a tavalyi) pedig bevallottan "alakult valami" kategória.
Mindig megbeszültük kinek adja ki az albérletet,feleségeként azt hiszem jogom lett volna tudni,pláne ha egy nőt költöztet be,pláne hogy már megcsalt.Ha nem így derül ki (véletlenül) akkor eszem ágában nem jutott volna azért kiakadni mert egy nőnek adja ki.Az albérlet pénzt sem tudom hova rakta.
Én már ennél jobb nem tudok lenni,komolyan... :(
Szerintem megcsal,és magának tartja meg azt a pénzt.Vagy ha nem is csal meg,akkor sem tiszta,hogy mindig megbeszélte velem,ha kiadja,azt is,hogy kinek adja ki,de most nem.És véletlenül pont az van ott,aki miatt tavaly volt az incidens.
De mindig kiderül valami hazugság,állandóan hazudik,pedig 100szor kértem hogy legyen őszinte,és úgy mindent megoldhatunk együtt.De ez soha nem ment neki,én meg egy hülye vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!