Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/24 anonim válasza:
Legalább őszinte! Becsülendő a mai világban!
2/24 anonim válasza:
Váljon egészségére, hogy árulja magát, és az is, hogy a NEM pénzéhes nők renoméját rontja. Ennyi.
3/24 Őszödi Ferenc válasza:
A JP Morgan igazgatójának levele nagyon igaz, és elgondolkoztató. A 25 éves szép hölgy értéke (szépség, fiatalság) sajnos folyamatosan csökken. Egy házasság egy ilyen hölggyel sajnos veszteséges, mert nem olyan egyszerű megszabadulni egy elhasználódott feleségtől.
Olyan ez, mint sok millióért vadiúj autót venni a szalonból, pláne devizahitelre. Lehet, csak nem éri meg anyagilag.
4/24 anonim válasza:
Eléggé szomoru, hogy igy akar meggazdagodni!
5/24 anonim válasza:
6/24 anonim válasza:
Nagyon okos volt a válaszadó! Sztem jogos!!!)
7/24 anonim válasza:
Ez várható volt, a valóságban egy nő nem fogja (előre) felfedni a lapjait.
8/24 anonim válasza:
A bankár válasza szerintem teljesen helytálló, mint nő neincs róla különösebb véleményem, úgy él ahogy neki tetszik.
9/24 A kérdező kommentje:
Igen!Az ember válasza nagyon frappáns!!!Az nekem is tetszett..
Én azt nem értem, hogy itt ülök én is 25 évesen, de egyszerűen felfoghatatlan számomra az, hogy egy nő hogy lehet ennyire sötét?Azt hiszi csak a szépség van a világon?Meg nem érti hogy egy pénzes ember mellett csúnya nő van??Jézusom..
2014. máj. 12. 12:06
10/24 anonim válasza:
A nőről sok véleményem nincs, de a válasz elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!