Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás az férj akit csal a felesége? Hibás a feleség akit csal a férje? Valamit csak elrontott, ha másnál keres vigaszt, szeretetet a házastársa.
Még nem voltam házas,de amikor úgy éreztem nem működik valami,akkor szakítottam.Az már más kérdés, hogy utána rövid időn belül azzal voltam,akivel akartam és pl vele meg is csalhattam volna a kapcsolat alatt a volt párom,de direkt nem is kerestem én más férfi társaságát soha.
Szerintem nem hibás,aki megcsalja a másikat. Lehet utána rájön, hogy az sem jobb a párjánál és ez kell ahhoz, hogy rájöjjön. Van akit annyira elhanyagolnak,lelkileg és testileg egy kapcsolatban, hogy felcsillan a szeme,amikor jó visszajelzést kap egy másik férfitól/nőtől.
"Hibás az férj akit csal a felesége? Hibás a feleség akit csal a férje?"
En igy osztanam el a felelosseget:
megcsalo: 50%
megcsalt: 30%
harmadik: 20%
Persze, nem heccből csalják meg az emberek a társukat, hanem azért mert nem szeretik, nem tisztelik sem a társulat, sem a kapcsolatot.
A hűtlenkedő a hibás, mert nem képes gerinces lény módjára viselkedni, és ha valamit nem kap meg....gondja van...stb, nem képes elmondani a másiknak, hogy együtt megjavítsák a dolgot, hanem undorító módon hátba szúrja, megalázza a társát azzal hogy megcsalja, netán komplett viszonyt kezd.
Nem lehet mindent megbeszélni. Ha én 1 nap 100 csókot és ölelést akarok adni a páromnak, de ő csak 3 naponta kér 3-at mondjuk akkor hogyan lehet megoldani a dolgot? Normálisan sehogy...Egy kapcsolat lemondással is jár tudom, de pont azért ő az igazi és a szerelmem, hogy szeressem őt nagyon!
Nekem az a bajom a legtöbb kapcsolatommal, hogy erre nincsen igény a nők részéről...De tuti én vagyok a selejtes férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!