Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás az férj akit csal a felesége? Hibás a feleség akit csal a férje? Valamit csak elrontott, ha másnál keres vigaszt, szeretetet a házastársa.
Nem hiába a mondás tudod!
Mindig az kiabál akinek a háza ég!
Kedves 7-es 34 évig nekem is volt gerincem, de rájöttem hülyeség. Mit érek el vele? Nem fogok glóriát kapni a mennyben. Nem fognak a temetésemen olyat felolvasni, hogy itt egy ember aki sosem csalta meg egyik párját sem lám ő egy szent..stb. Nem azt mondom, hogy foggal körömmel azon kell dolgozni, hogy félre lépjünk, de hiába szeretem a párom, egészséges felnőtt férfi vagyok és ha egy sportos csinos nő kalandot akar már nem fogom a homokba dugni a fejem. Régen ezt tettem és volt egy exbarátnőm aki ezt ki is használta az erkölcs lovagját és agyba-főbe megcsalt.
Szóval szeretem a párom és legszívesebben csak vele lennék, de amikor dolgozunk,sportolok, kicsi gyerek van, egymásra már sosem marad idő. Az ember ebbe hamar belefárad, főleg egy olyan férfi akinek sok csók és szeretet kell. Nem akarom őket elhagyni, ők a családom és jól érzem magam velük. De néha az jár a fejemben, hogy jó lenne újra egy kaland vagy akár egy titkos szerető. Mivel ide csupa erkölcsös, becsületes ember jár, most kövezzetek meg bátran :-)
12-es ha te így tükörbe tudsz nézni, az a te szégyened.
(Akit szeretünk nem csaljuk meg.)
Igen ebbe a hibába sok anyuka beleesik,
főleg akik a női magazinokon szocializálódtak.
A nő a hibás, hogy nincs benned annyi, hogy egy nem működő kapcsolatot felszámolj?
Azért is más a hibás ha iszol, el vagy hízva?
Engem pl a zsidó gyíkemberek tettek tönkre, az ő hibájuk minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!