Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mikor sirtál utoljára és miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor sirtál utoljára és miért?

Figyelt kérdés

Elsõsorban, akik házasságban vagy párkapcsolatban élnek.

(én tegnap)

2014. máj. 11. 18:36
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
68%
Ma, egy vita miatt.
2014. máj. 11. 18:59
 12/42 anonim ***** válasza:
Egy órája,mert a párommal ne megy városban élünk és mostanában elhanyagol
2014. máj. 11. 19:02
 13/42 anonim ***** válasza:
Kb. egy éve, spontán abortusz után.
2014. máj. 11. 19:04
 14/42 anonim ***** válasza:

Egy honapja, amikor hatizomszakadasom volt.

Elotte akkor, amikor a parom megkerte a kezemet - ez 10 honapja volt.

2014. máj. 11. 19:11
 15/42 anonim ***** válasza:
78%

Tegnapelőtt.

Kicsit összevitáztunk párommal (nagyon ritkán szoktunk, évente 3-4 alkalommal max. és mivel mondtam a hülyeségemet ezért azzal vágott vissza, hogy nézzem meg milyen vagyok, nem való nekem gyerek. :(

Bevallom erre elbőgtem magam, mert szeretnék kisbabát.

Megbánta azonnal ahogy kicsúszott a száján, és megvigasztalt, bocsánatot kért.

(én is tőle, mert hülye voltam)

2014. máj. 11. 19:12
 16/42 anonim ***** válasza:
73%
kb 2 hete, tele lett a hocipöm. Most is gyülik, nagyon elegem van, ma vagy szétverek valamit vagy kisirom magam, megint engem kinoz a joisten!!!
2014. máj. 11. 19:16
 17/42 anonim ***** válasza:
53%
Kb. 5 perce, de nem a párom, hanem a sógorom miatt. Azóta kicsit jobb, kiírtam egy kérdést, kicsit megnyugtatott.
2014. máj. 11. 19:17
 18/42 anonim ***** válasza:
68%
Mikor meghalt a nővérem kutyusa.
2014. máj. 11. 19:20
 19/42 Nádszálkisasszony ***** válasza:
71%
Pénteken, mert szakítás közeli állapotba jutottunk. De megbeszéltük és most boldogok vagyunk!
2014. máj. 11. 19:26
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Én a párom miatt, ma sírtam utoljára, de tegnap is, és kb 1 hónapja folyamatosan ez tart.. A szerintem lehető legrosszabb ok miatt. Eléggé padlón vagyok. Még mindig együtt vagyunk, de rengeteget szenvedünk, ami miatt lehet, hogy jobb lenne elengedni egymást. Lényegében annyi, hogy a dolog, hogy sokat veszekedtünk az utóbbi időben, ami miatt a barátom akart egy kis szünetet. De ez a szünet sem tartott 1 hétig sem, mert újra egymás karja közt találtuk magunkat, mondván, hogy hiányoztunk egymásnak. Az a baj, hogy én nagyon szeretem a barátom, de ő nem szeret annyira. És mégis csak velem akar lenni, nem akar elengedni. Nekem viszont ez így elég rossz, hogy én imádom őt, de ez nem kölcsönös. Azt mondja, hogy tudna jobban szeretni engem, amit én is nagyon szeretnék, de azt mondja, hogy azért nem tud annyira szeretni, mint én őt, mivel ő többet ad, mint kap. Annyira nehéz ez...:( Nagyon rossz volt, mikor külön voltunk, és neki is. De mikor együtt vagyunk, akkor sem tudunk boldogok lenni, csak ha sokat változtatunk mindketten. Ezt még meg kell beszélnünk, még nem tudni mi lesz, ami szintén nagyon rossz. Nagyon reménykedem, hogy meg tudjuk beszélni, és nem szenvedek/szenvedünk végre többet. Idegileg totál kész vagyok már...
2014. máj. 11. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!