Mikor sírtál utoljára de úgy istenigazából?
A kérdést azért tettem fel mert ma összejött minden, és még magam is meglepődtem hogy mennyire kiakadtam... Kíváncsi vagyok hogy kiből, mikor, és mi váltott ki ilyen heves érzelemkitörést. Mindenesetre most nyugodtabb vagyok szóval, igaz lehet hogy szükségünk van néha rá.
Légyszi csak normális válaszokat!
Szia!
Sajnálom, hogy rossz napod volt! Nekem is amúgy. Igen, néha jót tesz, ha kiadja az ember, mondom ezt én, aki mindig elfojtja:DD Igen, mert az eszem tudja, hogy nem szabad elfojtani, de a gátlásaim miatt nem szoktam utat engedni a dolgoknak...
A kérdésedre válaszolva:
Sajnos volt párszor olyan helyzet, mikor nagyon kiborultam, de legutoljára a múlt hónapban, amikor felfogtam, hogy Anyu már soha többé nem jöhet haza... 5 hónappal ezelőtt halt meg, de kb. 4 hónapig sokkos, vagy nem is tudom milyen voltam, de nem hittem el és nem fogtam fel, hogy mi történt. Mindig kifogásokat kerestem, hogy miért nincs itthon. Megpróbáltam bebeszélni magamnak, hogy mikor, miért nincs itthon... Tudom, betegesnek hangzik, de tudat alatt szerintem így védekeztem az összeomlás ellen. Aztán egy este valahogy minden "megvilágosodott" előttem és belémhasított a felismerés, hirtelen zúdult rám a fájdalom és a kétségbeesés. Na, akkor tényleg zokogtam... Úgy éreztem, hogy nem bírom abbahagyni és végem van:/ Végül egy idő után magától abbamaradt valahogy. Azóta ennyire erősen nem jött rám, de azért előfordul, hogy sírok. Remélem, hogy a mélyponton akkor átestem és többet nem fogok annyira kibukni:S
Írod, hogy megkönnyebbültél.
Mondhatom, hogy egy kicsit én is. Igaz, amíg tartott, azt hittem, hogy csak rosszabbul leszek, de mikor megnyugodtam, kicsivel jobban voltam, annyival, hogy végre "letehettem" a terhet, amit 4 hónapon kersztül magamban cipeltem, mert nem tudott feltörni.
Remélem, holnap jobb napod lesz!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!