Tegnap, amikor hagymát kockáztam. Remélem, ez nem bunkó válasz volt a te értékrended szerint.
2012. máj. 9. 14:16
2/17 anonim válasza:
Ma mikor hazajöttem a suliból. Elkapott az ideg és csak a sírással tudtam levezetni.
2012. máj. 9. 14:24
3/17 anonim válasza:
tegnap este haverokkal a nevetéstől sírtam már, nem emlékszem hogy min :D az ilyeneket leszámítva úgy rendesen legutóbb szeptemberben egy elég komoly kapcsolat végén
2012. máj. 9. 14:25
4/17 anonim válasza:
a titanic után, mert akárhányszor megnézem mindig nekimegy a jéghegynek és soha nem kerüli ki
2012. máj. 9. 14:33
5/17 A kérdező kommentje:
én pár napja,de akkor nagyon. anyának megszűnt a munkahelye és külföldre akar költözni.. én meg beleőrülök,ha itt kell hagyjam a barátom. :(
2012. máj. 9. 14:46
6/17 anonim válasza:
tegnap este, mert nehéz feldolgozni a bátyám halálát.
17/L
2012. máj. 9. 15:03
7/17 anonim válasza:
Talán egy hete, Love story (könyv) végén, mert szomorú(nem akarom lelőni). Azelőtt meg kb. két nappal azon, hogy milyen szerencsétlen vagyok, hogy olyanba szerettem bele, akivel úgyse lesz soha semmi, észre se vesz, stb.
15L
2012. máj. 9. 17:14
8/17 anonim válasza:
Sajnos már elég rég. Olyan 2-3 hete szerintem. Egyébként a Norah Jones-Not too late című dala hallgatása közben mindig el tudom sírni magam. Vagy a Spiralling az Antony Hegarty elődásában. Valamiért ezek a dalok nagyon sokat jelentenek nekem. Ki tudja miért.
23F
2012. máj. 9. 17:20
9/17 anonim válasza:
ma, mert nem akar megjönni a mensim, és mert ma döbbentem rá, hogy az általam hitt ellenségem törődik velem a legtöbbet és gondoskodik rólam a legjobban.
19/L
2012. máj. 9. 19:00
10/17 anonim válasza:
régen nagyon sírós voltam és sokkal kiegyensúlyozottabb is, manapság már nemagyon sírok...nem is emlékszem hogy mikor sírtam utoljára, bocsi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!