Mikor sírtál utoljára? Miért?
Tegnap. Egy fiú miatt, akit nagyon szeretek.:(
20/L
Idős Édesapám gyakran elérzékenyült, könnyen gyűltek könnyek a szemébe, általában a régi emlékei kapcsán. Ma már magam is koros ember lévén (>65) néha nem szégyenlem az érzéseim, és könnybe lábad a szemem. Érdekes módon a ritka örömök okozzák ezt bennem, sajnos a mai világ olyan rideg, hogy szomorúságból egész nap sírni lehetne, az emberi érzéseket felváltotta az önzési verseny, a pénz imádata, a mindenáron való meggazdagodás. Ma már ha valaki a kondér közelébe kerül, nem a legjobb cupákok kihalászására törekszik, hanem azt lesi, alkalomadtán hogyan tudja az egész kondért magával vinni...
Néha azért előfordul egy-egy kellemes pillanat is az életben, azok is többnyire régi filmek képsoraiból...
Tegnap, amikor hagymát kockáztam. Remélem, ez nem bunkó válasz volt a te értékrended szerint.
A válasz 37%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/15 Időpont 2012-05-09 14:16
ezen úgy nevettem :D
---
Egyszer akkor sírtam, amikor tanár zárt le minket és hát ösztöndíj miatt a jobb jegy kell (kinek nem?) - és egy százalék kellett volna a jobb jegyhez és mondogatta hogy ez a rosszabb jegyhez tendál, az év végi nagydolgozat eldönti majd (persze megadta a jobb jegyet :D )... és alap járaton ezer gondom volt éppen, szóval ez csak "utolsó csepp a pohárban" című dolog volt... és, szégyen-szemre, minden gyerek előtt kitört belőlem a sírás. Kirohantam a teremből. Ekkor 22 voltam.
Amúgy én mindig igyekszem hazaérni, és itthon, egyedül sírni, bár mostanában olyan sz.r (remélem gyakori kérdések szerkesztői nem kapják fel erre a szóra a fejüket :D ) lelkiállapotban vagyok és folyton ideges vagyok, hogy már akaratom ellenére kitör belőlem a sírás; ilyenkor bezárkózom wc-be, jól kisírom magam... ha nem múlik el, hazamegyek.
Lány vagyok.
Kb. egy hete. Kontroll eredményeim miatt.
Kor: 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!