Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor sírtál utoljára? Miért?

Mikor sírtál utoljára? Miért?

Figyelt kérdés
kort és nemet is. :) bunkó válaszokat ne..
2012. máj. 9. 14:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tegnap. Egy fiú miatt, akit nagyon szeretek.:(

20/L

2012. máj. 9. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Anyák napján... Anyu meghalt 11 hónapja:-(( Azóta is fojtogat sokszor, de valahogy nem tudom elsírni magam. Túlságosan fáj:/
2012. máj. 10. 01:01
 13/17 anonim ***** válasza:
minden nap, legutóbb reggel.. nem tudom feloldani magamban a stresszt! 26/L
2012. máj. 11. 16:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Idős Édesapám gyakran elérzékenyült, könnyen gyűltek könnyek a szemébe, általában a régi emlékei kapcsán. Ma már magam is koros ember lévén (>65) néha nem szégyenlem az érzéseim, és könnybe lábad a szemem. Érdekes módon a ritka örömök okozzák ezt bennem, sajnos a mai világ olyan rideg, hogy szomorúságból egész nap sírni lehetne, az emberi érzéseket felváltotta az önzési verseny, a pénz imádata, a mindenáron való meggazdagodás. Ma már ha valaki a kondér közelébe kerül, nem a legjobb cupákok kihalászására törekszik, hanem azt lesi, alkalomadtán hogyan tudja az egész kondért magával vinni...

Néha azért előfordul egy-egy kellemes pillanat is az életben, azok is többnyire régi filmek képsoraiból...

2013. márc. 17. 17:17
 15/17 anonim válasza:
10 vagy 11 évesen, nem emlékszem, csak hogy általánosban volt egy ilyen iskolai gyerek "diszkó" alkalmával. Természetesen lány miatt :D Ma 24 múltam. Érdekes módon a saját életemben, és az ismerősökkel történtek nem tudnak "meghatni". Akkor voltam a legszomorúbb, amikor a kutyám elpusztult, én temettem el, apum sírt közben. Ekkor 18 voltam. De a legközelebb akkor voltam a síráshoz, mikor 20 éves koromban a Szentjánosbogarak sírját néztem. Akkor egy hajszálon múlott, pedig az csak egy "mese". Ami még érdekes lehet, hogy 4-5X azt álmodtam, hogy sírok, de amikor felébredtem és visszaemlékeztem, mindig úgy gondoltam, hogy ami akkor szerepelt a képzeletemben, a valóságban nem törné el a mécsest. Mára úgy vélem, hogy csak a hagyma bír könnyre fakasztani, meg a hideg szél, de a keserűség semmiképpen sem. Nem vagyok robot, szoktam szomorú lenni, szoktam házrengetőket nevetni, egyszerűen csak nem látom értelmét, és nincs rá szükségem. Ennek ellenére úgy vélem, hogy sokaknak hasznos lehet, ha egyszer-kétszer így kiöntik a lelküket. A hetente többszöri alkalom viszont már káros. Ha ilyen gyakran csinálja valaki, akkor elveszíti "különleges" mivoltát, nem ad megkönnyebbülést. Vagy határozza el magát, és állja meg, vagy tegyen érte, hogy ne kelljen bőgnie.
2013. márc. 22. 08:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Tegnap, amikor hagymát kockáztam. Remélem, ez nem bunkó válasz volt a te értékrended szerint.

A válasz 37%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.

# 1/15 Időpont 2012-05-09 14:16

ezen úgy nevettem :D

---

Egyszer akkor sírtam, amikor tanár zárt le minket és hát ösztöndíj miatt a jobb jegy kell (kinek nem?) - és egy százalék kellett volna a jobb jegyhez és mondogatta hogy ez a rosszabb jegyhez tendál, az év végi nagydolgozat eldönti majd (persze megadta a jobb jegyet :D )... és alap járaton ezer gondom volt éppen, szóval ez csak "utolsó csepp a pohárban" című dolog volt... és, szégyen-szemre, minden gyerek előtt kitört belőlem a sírás. Kirohantam a teremből. Ekkor 22 voltam.

Amúgy én mindig igyekszem hazaérni, és itthon, egyedül sírni, bár mostanában olyan sz.r (remélem gyakori kérdések szerkesztői nem kapják fel erre a szóra a fejüket :D ) lelkiállapotban vagyok és folyton ideges vagyok, hogy már akaratom ellenére kitör belőlem a sírás; ilyenkor bezárkózom wc-be, jól kisírom magam... ha nem múlik el, hazamegyek.

Lány vagyok.

2013. okt. 29. 20:11
 17/17 Arnold901005 ***** válasza:

Kb. egy hete. Kontroll eredményeim miatt.

Kor: 22

2013. dec. 11. 04:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!