Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy anyagias gondolkodású férfit meg lehet változtatni?
Az még mindig nem világos, miért vagy vele és mit vársz attól, hogy itt kérdezel...
De rendben, majd este meglendítem a varázspálcám és minden rendbe jön köztetek.
"Ha neked anyagias p vagyok azért mert ha elfogy a fizetésem, akkor töle kérek pénzt alapvetö élelmiszerekre, (nem csilli villi xir xarokra stb) akkor ok ilyen felfogás miatt anyagias p vagyok."
Azért vagy anyagias, mert bár sz** vele az életed, mégis vele élsz, mert egyedül nem boldogulsz. Ez szánalmas. Ha nekem valaki mellett nem jó, nem élek vele csak azért, mert egyelőre nincs jobb, hazaköltözni meg nincs kedvem.
Nálunk a kezdetektől fogva egyenlőség van, olyan sosem volt, hogy én pénzem, te pénzed. Közös van, volt és lesz, akármelyikünk is kereste épp a több pénzt.
Hacsak nem történik valami vele v.mi nagy dolog (lehet jó vagy rossz is), akkor aligha fog megváltozni.
Amúgy önmagában már az probléma, hogy ő attól érzi többnek magát, hogy jól keres. Önbizalom gyárilag nulla.
Bsszus.borzalmas, hogy ilyen dolgok vannak egy kapcsolatban.2000ft-os gyógyszer,müzliszelet,cigi,szülő eltartása,sóherkodás....
Így hogy vagy képes benne lenni egy 10 éves kapcsolatban?
Én biztos totálisan szégyelném magam, hogy egy ilyen kapcsolatban vagyok.
Pitiáner dolog valóban a műzliszelet, de azt te sem mondhatod komolyan, hogy "ja egyébként jól megvagyunk,ezeket leszámítva!"
Ilyen ember mellé,akitől csórnom kell 100ft-ot tejre,le nem feküdnék esténként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!