Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy anyagias gondolkodású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy anyagias gondolkodású férfit meg lehet változtatni?

Figyelt kérdés
Hajszolja a pénzt, és a másik (aki kevesebb fizetéssel rendelkezik) fejéhez vágja hogy ez és ez az övé, mert ö dolgozott meg érte, az ö pénzéböl vette, tehát az övé. Magával szemben anyagilag nagyvonalú, de a társával zsugori, és érezteti hogy felsöbbrendü, mert jóval többet keres mint a másik. Hogyan lehet ezt hosszú távon kibírni, és van-e megoldás?
2014. máj. 11. 15:13
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Az még mindig nem világos, miért vagy vele és mit vársz attól, hogy itt kérdezel...

De rendben, majd este meglendítem a varázspálcám és minden rendbe jön köztetek.

2014. máj. 11. 16:16
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

"Ha neked anyagias p vagyok azért mert ha elfogy a fizetésem, akkor töle kérek pénzt alapvetö élelmiszerekre, (nem csilli villi xir xarokra stb) akkor ok ilyen felfogás miatt anyagias p vagyok."

Azért vagy anyagias, mert bár sz** vele az életed, mégis vele élsz, mert egyedül nem boldogulsz. Ez szánalmas. Ha nekem valaki mellett nem jó, nem élek vele csak azért, mert egyelőre nincs jobb, hazaköltözni meg nincs kedvem.

Nálunk a kezdetektől fogva egyenlőség van, olyan sosem volt, hogy én pénzem, te pénzed. Közös van, volt és lesz, akármelyikünk is kereste épp a több pénzt.

2014. máj. 11. 16:20
 43/49 A kérdező kommentje:
Az tény hogy más neveltetést kaptunk, neki a szülei roppant anyagiasak és a külsöségre adnak (a kacsalábon forgó családi házra felvett hitelek miatt már bár listán is voltak, egyik bank sem ad már nekik kölcsönt, a társam a kezesük plussz a lakása ahol lakunk) az én szüleim meg úgy voltak hogyha valamire nincs, akkor nincs. Kiskoromban sem volt hiszti amiatt hogyha vmit nem kaptam meg.Elfogadtam hogy nincs és kész. Nekem vannak testvéreim, megtanultam megosztani azt amim van, vagy ha a másiknak nagyobb szüksége van rá, akkor odaadom neki az enyémet. A társam egyke, a mai napig az egész családja hímestojásként bánik vele. De a szülei anyagilag kihasználják (több 100 ezer ft-ról van szó a tartozásaik kifizetésére) A szülei az én apámtól is gyakran kéregetnek kölcsön, és szintén 100 ezer ft-ról van szó. Szóval másképp nöttünk fel, és lehet ez most ütközik ki ilyen szélsöségesen.
2014. máj. 11. 16:26
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Újra kérdem: minek vagy vele? Főleg, ha te a szüleidtől olyan jó nevelést és értékrendet kaptál, ők meg rosszak? Miért nem költözöl haza a szüleidhez, miért élsz ezzel az emberrel?
2014. máj. 11. 16:29
 45/49 A kérdező kommentje:
Már írtam hogy miért nem. (a szüleimre vonatkozóan is kefejtettem)
2014. máj. 11. 16:30
 46/49 anonim ***** válasza:
100%

Hacsak nem történik valami vele v.mi nagy dolog (lehet jó vagy rossz is), akkor aligha fog megváltozni.

Amúgy önmagában már az probléma, hogy ő attól érzi többnek magát, hogy jól keres. Önbizalom gyárilag nulla.

2014. máj. 11. 19:12
 47/49 anonim ***** válasza:
Nem. Senkit sem lehet megváltoztatni, azt csak egyes (rendkívül önző és buta nők) hiszik. Az ember vagy belátja a hibáit és változik magától, vagy nem. Ráhatni pozitív példákkal, jó neveléssel a legtöbb emberre - különösen fiatalon - lehet, de az nem "megváltoztatás".
2014. máj. 12. 08:11
 48/49 anonim ***** válasza:
Megváltoztatni apró, rossz szokásokat lehet kéréssel(pl. használjon poháralátétet vagy ne dobálja szanaszét a használt zoknikat), de személyiségvonást, életszemléletet nem.
2014. máj. 12. 09:49
 49/49 anonim ***** válasza:

Bsszus.borzalmas, hogy ilyen dolgok vannak egy kapcsolatban.2000ft-os gyógyszer,müzliszelet,cigi,szülő eltartása,sóherkodás....

Így hogy vagy képes benne lenni egy 10 éves kapcsolatban?

Én biztos totálisan szégyelném magam, hogy egy ilyen kapcsolatban vagyok.

Pitiáner dolog valóban a műzliszelet, de azt te sem mondhatod komolyan, hogy "ja egyébként jól megvagyunk,ezeket leszámítva!"

Ilyen ember mellé,akitől csórnom kell 100ft-ot tejre,le nem feküdnék esténként!

2014. máj. 12. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!