Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megalázó vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázó vagy nem?

Figyelt kérdés

Ebédre voltunk hivatalosak a férjem hugához.Ott volt nála a férjem nõvérének a lánya.Megjegyeztem, hogy finom az ebéd, de egy kicsit sótlan(majd errõl késõbb).Amikor befejeztük az ebédet, a lány szedte le a teritéket(a sógornõmnek is van lánya,de az nem csinált semmit sem,a sógornõm imád másokat cselédnek nézni), de az enyémet és a férjemét ott hagyta elõttünk.Abban biztos vagyok, hogy

s ógornõm csináltatta ezt vele. Jó én fogtam a mi teritékünket és kivittem.Nem mondtam semmit sem.

A kocsiban a férjemnek megjegyeztem, hogy ez megalázó volt számomra, hogy ott hagyták a teritéket elõttünk.

En lettem letolva, nem érdekli a férjemet az ilyesmi,

hogyan merek én szólni,hiszen a huga.

Ujra ment hozzájuk a férjem, mesélte,hogy milyen finomat evett, de azért látszott rajta, hogy nem õszinte(nem szóltam semmit sem rá).Egy idõ után, észrevettem, hogy mindig kritizálja a kaját,amit fõzök.(Altalában a vendégek elégedetten mennek el tõlem,tehát nem fõzök rosszul, sütik is finomak).Nem értettem,hogy miért.Aztán beugrott. A sógornõm miatt volt ez mind, mert megjegyeztem,hogy sótlan,amit fõzött.Rám uszitotta a férjemet(mint mindig), de nem tudom hogyan.Mindig ez volt, mivel a sógornõm meg tudna ölni egy kanál vizben, mert azt hiszi, hogy õ boldogtalan.

Megalázó ez a cselekedet a férjem részérõl is,és a huga részérõl is. Már nem akarom látni a hugát, emésztenem kell a férjem hülyeségeit is..De meddig?

2014. máj. 6. 17:10
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Még csak annyit...hogy ne értsd félre, a bocsánatkérést, azért javaslom, mert így tudjátok a csajjal megbeszélni a dolgokat, és így tudod megállítani azt a folyamatot, amit ő ugyan aljas módon indított el, de ne azt nézd, hanem, h ne érhesse a célját el vele.
2014. máj. 6. 17:58
 12/39 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva én azt gondolom,hogy ebben a történetben mindhárman gyerekesen és kicsinyesen viselkedtetek.Szerintem nem lehetnek túl nagy problémáitok,ha ennyire van időtök és energiátok egymással foglalkozni,meg egymást froclizni.Ha sótlan az étel,megsózom,aztán továbblépek rajta,ha előttem marad a teríték,nem azon filózok,miért hagyták ott,hanem szépen leszedem,azért van a kezem.Ha tudom,hogy a sógornőm egy tuskó,akkor keresztül nézek rajta,ennyi.A férjed meg kiállhatna melletted.Fel kéne nőnőtök!
2014. máj. 6. 18:14
 13/39 anonim ***** válasza:

Vendégségben az ételt leszólni megalázó, de a vendégeket nem megfelelően kiszolgálni, az is gáz.

Szóval ennyi. Igyatok valamit, aztán lépjetek tovább!

2014. máj. 6. 18:41
 14/39 anonim ***** válasza:
Az egy percig se jutott eszedbe, hogy nem kelllett volna megjegyezni, hogy sótlan az étel? Nehéz lett volna fogni a sószórót és megsózni? Van, aki sótlanabbul főz, izlés, megszokás kérdése.
2014. máj. 6. 18:48
 15/39 anonim ***** válasza:
Szép kis család, és szép kis házaspár lehettek, ha egy tál sótlan étel ekkora lavinát indít el, szánalmasak vagytok!
2014. máj. 6. 18:58
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Én sem főzök rosszul, de mások számára sótlanul főzök, én hiába kóstolom, nekem jó, de szinte mindenki megsózza, ennek ellenére soha senki nem szólta még le a főztömet. A rossz és a sótlan kaja között szerintem elég nagy a különbség.
2014. máj. 6. 18:59
 17/39 A kérdező kommentje:

Kedvesen mondtam és nem volt sótartó(nem is hozott).

Kritizálja a huga a fõztömet mindig.Ugy teszek, mintha nem hallanám.

Ha megdicséri a férje az ebédet, kikaparná a szemeit legszivesebben.

Gonosz, rosszindulatu.

A férjemet befolyásolja,igen belefáradtam.

En nem foglalkozok olyasmivel, hogy ki fõz jobban.(nem magyar család)

Köszönöm a válaszaitokat!

2014. máj. 6. 19:14
 18/39 anonim ***** válasza:
32%

B....szus, ha sótlan, sózd meg a kaját. Olyan piszok nehéz? Szerintem nem...

Nagy neveletlenség, bunkóság azért panaszkodni mert sótlan a kaja.

Anyósom is elég sótlanul főz többnyire. De kibírom. Ha nagyon nem, akkor megsózom egy mukk nélkül. Még csak nem is tőle kérek sót, hanem a férjemtől ilyenkor. És nem halok bele hogy nem jegyzem meg.

Ennyi tisztelet azért legyen már benned...vagy ha nem akkor ne menj oda más kajáját felzabálni.

Meg is érdemelted hogy ne vegyék el előled a tányért. Ha nem tetszik akkor ne sértegess másokat. Ennyi.

A férjed meg azért kritizálja a kajádat mert vagy tényleg szar, vagy azért hogy visszakapd azt amit a testvérének okoztál. Hogy tudd meg milyen érzés....

Szóval te aláztad meg a testvérét.

2014. máj. 6. 19:24
 19/39 A kérdező kommentje:

17:58

Dehogyis kérek bocsánatot, annyi bánatot okozott már nekem.

En kedvükbe járok mindig,ha jönnek hozzánk.En kész vagyok mindennel mindig,de nekem segiteni kell, mert képtelen megcsinálni valamit idõben,ha meghiv. Mindig keresi a problémát, mert egy megkeseredett nõ!

Ja és egy tányért se vinne ki.A férjemnek megmondtam elegem van a hugodból!

Eléri a célját majdnem,hogy elváljunk.A férjem nem veszi komolyan, bármit mondok neki!Na mindegy!

2014. máj. 6. 19:30
 20/39 A kérdező kommentje:

Akiknek velem van a bajuk, akkor kivánom,hogy legyen egy ilyen kedves,aranyos sógornõtök!

Képes a hálószobába is bemmenni kutatni, véletlenül elkaptam.Itt is vak voltam!

2014. máj. 6. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!