Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem egy tinilánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem egy tinilánnyal csalt meg. Ugye, hogy ez még rosszabb?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk házasok, egy 2 éves kisfiunk van. Most bukott le a férjem, hogy a munkahelyén az egyik tanuló lánnyal lefeküdt. A lány még csak 17 éves. A férjem meg 36. Amúgy is fájt volna a dolog, de nekem ez így még rosszabb. Szerinte meg nincs jelentősége,hogy hány éves volt. De azt mondta megbánta, nem tudom higyjek e neki. Fel se tudom fogni. Már több mint 1 hete tudom, egyelőre nem tudom mi lesz, én itt vagyok a gyerekkel, ő meg hazament az anyjáékhoz mert mondtam is neki, hogy nem akarok egyelőre vele találkozni. Annyira tanácstalan vagyok. :(
2014. máj. 3. 21:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Szegény feleséged...mennyi évet elpazarolt rád. :/
2014. máj. 4. 15:09
 32/37 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nincs olyan ember, akinek ne csapta volna a szelet tini korában egy idősebb pasi. Mi akkor ezen elpirulva vihogtunk a csajokkal, de a legvadabb álmainkban sem tudtuk volna azt elképzelni, hogy bármi is történjen.

De minden ember más, ugye..

4 év házasság még nem sok idő, sajnálom, hogy ez történt. Én is tanácstalan lennék a helyedben kérdező. Kitartást a jó döntéshez!

2014. máj. 4. 15:16
 33/37 anonim ***** válasza:
Tanulólny? Akkor szépen jelenteném a főnöknek, kirúgják? Hát így járt!
2014. máj. 4. 22:19
 34/37 anonim ***** válasza:

Kedves 33-as: amit Te írtál, az minősíthetetlen és velejéig gonosz, rosszindulatú hozzáállásra vall. Miért is lenne jó, ha "bosszút állna" a feleség? Pláne, hogy akár együtt maradnak, akár válnak, a gyerek miatt igenis érdeke az asszonynak is, hogy ki ne rúgassa. Ja, hogy ez meg sem fordult a fejedben, csak a "vitriolos bosszú"? Ehhez még gratulálni sem tudok!

A másik oldalról viszont: előbbi szavaim ellenére semmilyen formában nem tudok azonosulni a férjjel. Őszinte ember lévén számomra ismeretlen a fogalom, hogy "lebukni" valami miatt a feleségem előtt, hisz bármit teszek, az a minimum, hogy magam számoljak be erről Neki, nem pedig lapítva, sunyítva próbálom valahogy kihúzni.

Hogy a tinilány rosszabbá v. jobbá teszi a dolgot? Őszintén megmondom, nem tudom, hisz erről az oldalról nem fogom valószínűleg sosem átlátni mindazt, ami egy ilyen mögött meghúzódhat. De érdekesnek mindenképp érdekes. És megbeszélést igényel. Talán ez a kulcsa az egésznek, nem tudom.

2014. máj. 8. 15:37
 35/37 anonim ***** válasza:
ja elesik a kb 20e ft tartásdíjtól, az aztán tényleg hatalmas összes! igenis bosszút állnék, a kedves férjen is, meg a kis diáklányon is, szép kis szégyenfolt, utána 2× meggondolja kivel kefél.
2014. máj. 8. 17:54
 36/37 anonim ***** válasza:
0%

Ami történt, megörtént. Lesznek következményei, akár válás, vagy egyéb, felnőtt emberek módján kezelhető dolgok. Jobban jár azonban a feleség, ha nem tart haragot. Ettől boldogabb lesz, jobban uralkodik az indulatain, nagyobb bizalommal fordul mások felé, sőt az egészségének is használ vele.

Nem véletlenül állítja a kínai mondás: "Aki a bosszú mellett dönt, két sírt ásson!" Ez a különösen is igaz, ajánlanám figyelmébe a 33-as és 35-ös válaszolónak.

2014. máj. 9. 11:16
 37/37 anonim ***** válasza:
9%

Amennyiben a feleség a megbocsátás mellett döntene... Everett Worthington pszichológusprofesszor szerkesztette az alábbi útmutatót:

1. Idézze fel a sérelmet! Egyesek tagadni próbálják, hogy bántották őket, azt hiszik, amire nem gondol az ember, az nem is nyugtalanítja. Pedig ha kénytelen rendszeresen találkozni a sértő féllel, tovább emészti magát az eset miatt. Először is tárgyilagosan elevenítse fel az ügyet, de vigyázzon, ne torzítsa el az emlékképet düh, önsajnálat vagy az a feltételezés, hogy végül úgyis elkövetkezik a bocsánatkérés.

2. Vegye szemügyre az incidenst a másik fél nézőpontjából! Derítse fel, miféle nyomás késztethette arra, hogy megbántsa önt. Próbáljon a vétkes nevében levelet írni saját magának. Vajon miként magyarázná tetteit az illető?

3. Tartson önvizsgálatot! Megsértette valaha egy barátját vagy családtagját, ártott neki? Milyen érzéssel fogadta a megbocsátást? A bűntudat és a hála érzésének felidézése segíthet, hogy nagylelkűen feloldozza a teher alól azt a személyt, aki megbántotta önt.

4. Mondja el valakinek, hogy megbocsát az elkövetőnek! Vagy akár tűzzön ki a falra "megbocsátó tanúsítvány"-t! Ha nem felejtette el a sérelmet, az arra vall, hogy voltaképpen nem bocsátott meg. Egyértelműbbé teszi a dolgot, ha kézzelfoghatóan jelzi a megbocsátást.

5. Tartson ki a megbocsátás mellett! A fájdalmas emlék nem semlegesíti a megbocsátás érdekében kifejtett erőfeszítéseket. Na akarja kirekeszteni a keserű gondolatokat, inkább olvassa át a tanúsítványt, és tűnődjön el a megbocsátás érzésén, amelyet átélt.

2014. máj. 9. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!