Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem egy tinilánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem egy tinilánnyal csalt meg. Ugye, hogy ez még rosszabb?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk házasok, egy 2 éves kisfiunk van. Most bukott le a férjem, hogy a munkahelyén az egyik tanuló lánnyal lefeküdt. A lány még csak 17 éves. A férjem meg 36. Amúgy is fájt volna a dolog, de nekem ez így még rosszabb. Szerinte meg nincs jelentősége,hogy hány éves volt. De azt mondta megbánta, nem tudom higyjek e neki. Fel se tudom fogni. Már több mint 1 hete tudom, egyelőre nem tudom mi lesz, én itt vagyok a gyerekkel, ő meg hazament az anyjáékhoz mert mondtam is neki, hogy nem akarok egyelőre vele találkozni. Annyira tanácstalan vagyok. :(
2014. máj. 3. 21:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
15%

Nem akarom vedeni a féjed mert tényleg csunya dolog amit tett, de úgy gondolom h a kiscsajnak jobban benne van a keze a dologban mint a férjednek mert a tinilányoknak nagyon bejön az a szituáció ha egy idösebb jól kinèző pasast csábíthat el.

Az is igaz h kettőn áll a vásár.

Férjed maradjon még az anyjánál, had ülepedjen le a dolog mind a kettőtökben.

2014. máj. 3. 21:47
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, lebukott, ezek szerint nem is magától mondta el...ki tudja innentől, hogy milyen helyzetekben nem bukott le korábban? Én sem tudnék megbocsátani. Elhiszem, hogy ront a helyzeten, hogy egy csitrivel kezdett, de tényleg nem ez a lényeg.
2014. máj. 3. 21:48
 13/37 anonim ***** válasza:
97%

Egy mai átlag 17 éves külsőben, tapasztaltságban alig marad el egy 20-25 évestől, nem kislány az már, így semmivel sem durvább, mintha egy 22 évessel csalna meg. Mindenhogy megalázó és megbocsáthatatlan - lenne a számomra.

Már majdnem felnőtt nőről beszélünk. Ezen pluszban az tudna rontani, ha 13 éves lenne, akkor már egyéb perverziókról is beszélhetnénk.

2014. máj. 3. 21:53
 14/37 anonim ***** válasza:
93%

az én exem is állandóan lesegette a tinilányokat, de benne legalább volt annyi, hogy elhagyott mindenek előtt.

gusztustalan a férjed.

és ahogy a férfiakat ismerem, olyan élmény neki, hogy igazán meg se bánta. majd mindig ezen fog még fantáziálni.

és kérdező még mentségeket keres.

2014. máj. 3. 22:05
 15/37 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom h ez miben változtat a tényen. A fiatalok kelendőbbek valószínűleg ezért vele csinálta na meg persze az alkalom.

Én nem hinném h ez jobb lenni mindössze Rómába sok út vezet ennyi.

2014. máj. 3. 22:34
 16/37 anonim ***** válasza:

Gondolom, azért esik rosszul mert úgy gondolod, hogy egy nálad "talán "sokkal tapasztalatlanabb, fiatalabb csitri vajon mit tudhat amit te nem? Egyébként nem a kortól függ, ha egy 30, 40 évessel tette volna meg, akkor is zavarna.

Számomra ez megbocsáthatatlan. Dugjon meg akit csak akar, minden esetleges lelkiismeret és kötöttség nélkül, majd megkapja úgyis a magáét...

2014. máj. 3. 22:34
 17/37 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem az életkornak semmi jelentősége nincs a dolog súlyát illetően. Illetve ha ezen múlna a súlyozás, az azért egyéb kérdéseket is felvetne... A 10-es válaszolóval alapjában egyetértek. Valamint azt mondanám hogy nem mentegetném egy percig sem ezt a megcsalás dolgot és azt gondolom hogy ez szemétség és bűn. De a bűnössel kapcsolatban egyszer egy nagyon fontos Valaki, aki bűn nélkül volt azt mondta hogy "Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!" Szerintem próbáldd meg a csalódásod okozta keserűségen és/vagy esetleges bosszúvágyadon felülemelkedve megkérdezni magadtól hogy mit jelent Ő neked? Mit jelent neked a férjed az összes esendőségével, hibájával együtt? S ha azt tudod mondani hogy szereted/szeretted őt, s azért is fáj ez most annyira, akkor próbálj meg elgondolkodni egy kicsit azon a gondolaton is, amit egyszer egy -hitem szerint- nagyon bölcs és tiszta szívű ember mondott: A Szeretet az, amikor dönteni tudsz a másik mellett akkor is, amikor a szíved éppen mást diktálna. És nem azért, mert ez egy marha nagy bölcsesség, hanem egész egyszerűen azért, mert egy ilyen dolognak nincsen más pozitív előjelű megoldása. Vagyis egy kvázi vereséget/veszteséget nem lehet érzelmi alapon egy másik (a tévedés kockázatával) még nagyobb veszteséggel/vereséggel orvosolni. A válás egy vereséggel végződő megoldás alapvetően. Ha valami elromlott, érdemes megpróbálni esélyt adni a megjavítására először, s nem a szemétre dobni.
2014. máj. 3. 22:53
 18/37 anonim ***** válasza:
28%

a kisebbség csinálja jól ilyenkor

úgy péppé vernék, leköpnék, talán még ki is herélnék, kétszer meggondolná megérte e, nem győzne térden állva bocsánatért esdekelni.

ebben az esetben meg csak szegény kérdező hüppög csendben

2014. máj. 3. 22:57
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

a kisebbség csinálja jól ilyenkor

úgy péppé vernék, leköpnék, talán még ki is herélnék, kétszer meggondolná megérte e

Nem tudom te hol élsz, de a "kisebbségnél" ez úgy megy, hogy a pasi eljár diszkózni, k..rvazni, anyuci meg otthon neveli szépen a kölyköket, kimossa az ura ruháit, mert azért hódítani (általában) tisztán szoktak.

Ha meg lázad, ő kap szépen az agyába, nem a hapsi....

Ezt onnan tudom, hogy egy régi (agyhalott), barátnőm összejött egy hagyományszerető roma férfival, aki szépen megbolondította, vagy csak nagyon jó az ágyban, vagy nem tudom, de nem is nagyon érdekel.

Eleinte szép volt minden, de megismerkedett a Családdal.

Ha eljönnek a rokonok, megfőz, kínálgatja őket itallal, hordja ki az ételeket, (állítólag úgy esznek mint a lovak), ő nem ül le enni, áááá mivel magyar nő, nem tűrik meg az asztalnál. Ha mindenki jól lakott, és elment, majd akkor.

Ha valaki beszól, hogy sós az étel, túl híg a szósz, túlságosan kék az ég, akkor megagyalja a csávó, hogy azért a rokonoknak mégiscsak 1. osztályúan kéne főzni....

De ezt persze ilyenekről gondolom még nem hallottál.

na és ennek a férfinak szült egy gyereket....

Sajnálom őt?

Nem, nem sajnálom. Nekem lehet akármilyen szex isten, egy ilyen budos pocs bezony nem kéne pénzért sem....

2014. máj. 3. 23:44
 20/37 anonim ***** válasza:
60%
Ööööö... diákja? Mert akkor a gondozására bízott kiskorúval szembeni visszaélésről van szó ráadásul. Nem elég a megcsalást megbánnia ebben a helyzetben. Ha a kislány körül normális felnőttek vannak, bíróságra és elbocsátásra kerül a férjed.
2014. máj. 4. 01:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!