Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egy tinilánnyal csalt meg. Ugye, hogy ez még rosszabb?
Nem akarom vedeni a féjed mert tényleg csunya dolog amit tett, de úgy gondolom h a kiscsajnak jobban benne van a keze a dologban mint a férjednek mert a tinilányoknak nagyon bejön az a szituáció ha egy idösebb jól kinèző pasast csábíthat el.
Az is igaz h kettőn áll a vásár.
Férjed maradjon még az anyjánál, had ülepedjen le a dolog mind a kettőtökben.
Egy mai átlag 17 éves külsőben, tapasztaltságban alig marad el egy 20-25 évestől, nem kislány az már, így semmivel sem durvább, mintha egy 22 évessel csalna meg. Mindenhogy megalázó és megbocsáthatatlan - lenne a számomra.
Már majdnem felnőtt nőről beszélünk. Ezen pluszban az tudna rontani, ha 13 éves lenne, akkor már egyéb perverziókról is beszélhetnénk.
az én exem is állandóan lesegette a tinilányokat, de benne legalább volt annyi, hogy elhagyott mindenek előtt.
gusztustalan a férjed.
és ahogy a férfiakat ismerem, olyan élmény neki, hogy igazán meg se bánta. majd mindig ezen fog még fantáziálni.
és kérdező még mentségeket keres.
Nem tudom h ez miben változtat a tényen. A fiatalok kelendőbbek valószínűleg ezért vele csinálta na meg persze az alkalom.
Én nem hinném h ez jobb lenni mindössze Rómába sok út vezet ennyi.
Gondolom, azért esik rosszul mert úgy gondolod, hogy egy nálad "talán "sokkal tapasztalatlanabb, fiatalabb csitri vajon mit tudhat amit te nem? Egyébként nem a kortól függ, ha egy 30, 40 évessel tette volna meg, akkor is zavarna.
Számomra ez megbocsáthatatlan. Dugjon meg akit csak akar, minden esetleges lelkiismeret és kötöttség nélkül, majd megkapja úgyis a magáét...
a kisebbség csinálja jól ilyenkor
úgy péppé vernék, leköpnék, talán még ki is herélnék, kétszer meggondolná megérte e, nem győzne térden állva bocsánatért esdekelni.
ebben az esetben meg csak szegény kérdező hüppög csendben
a kisebbség csinálja jól ilyenkor
úgy péppé vernék, leköpnék, talán még ki is herélnék, kétszer meggondolná megérte e
Nem tudom te hol élsz, de a "kisebbségnél" ez úgy megy, hogy a pasi eljár diszkózni, k..rvazni, anyuci meg otthon neveli szépen a kölyköket, kimossa az ura ruháit, mert azért hódítani (általában) tisztán szoktak.
Ha meg lázad, ő kap szépen az agyába, nem a hapsi....
Ezt onnan tudom, hogy egy régi (agyhalott), barátnőm összejött egy hagyományszerető roma férfival, aki szépen megbolondította, vagy csak nagyon jó az ágyban, vagy nem tudom, de nem is nagyon érdekel.
Eleinte szép volt minden, de megismerkedett a Családdal.
Ha eljönnek a rokonok, megfőz, kínálgatja őket itallal, hordja ki az ételeket, (állítólag úgy esznek mint a lovak), ő nem ül le enni, áááá mivel magyar nő, nem tűrik meg az asztalnál. Ha mindenki jól lakott, és elment, majd akkor.
Ha valaki beszól, hogy sós az étel, túl híg a szósz, túlságosan kék az ég, akkor megagyalja a csávó, hogy azért a rokonoknak mégiscsak 1. osztályúan kéne főzni....
De ezt persze ilyenekről gondolom még nem hallottál.
na és ennek a férfinak szült egy gyereket....
Sajnálom őt?
Nem, nem sajnálom. Nekem lehet akármilyen szex isten, egy ilyen budos pocs bezony nem kéne pénzért sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!