Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egy tinilánnyal csalt meg. Ugye, hogy ez még rosszabb?
Én is (36F) vagyok. Irigylem a férjedet. Mi 16 éve vagyunk együtt, de gondolkodás nélkül megtenném én is. Utána persze esedeznék az asszonynak, mert nem szeretnék elválni, és szeretem is, és van 2 gyerek.
Ha egy 36 éves férfi nemet mond egy 17 éves lánynak az nem normális, főleg akkor ha elhanyagolja az asszony. Ha esetleg úgy érzed, hogy egy kicsit elhanyagoltad, vagy sokszor "fájt a fejed", akkor különösen, de egyébként, se add ki az útját. Attól még ugyanúgy szeret téged, de ezt a lehetőséget nem hagyhatta ki. Szerintem nem rosszabb, hanem enyhítő körülmény. Jobb lett volna, ha egy nálad idősebb, és ronda nővel csal meg? Így legalább meg lehet érteni, és nem is olyan megalázó számodra, mintha egy ronda nővel tette volna.
Szerintem békülj ki vele, és büntesd egy kicsit, pl. hetente egy csokor rózsa...
21-nek:
Akkor gondolom téged sem zavarna, ha az asszony egy nálad tehetősebb, izgalmasabb élettel rendelkező, vagy simán csak nagyobb f@rkú férfival csalna meg. Jaj, hát tudod, nem hagyhatta ki. Meg kell értened, már unta a te kicsidet, meg azt, hogy nem vettél neki gyémántékszert és nem volt jachtod és még sorolhatnám.
"Ha egy 36 éves férfi nemet mond egy 17 éves lánynak az nem normális"
Aki feleség, és két gyerek mellett így gondolkodik, szerintem az a nem normális, maradjunk ennyiben....
Ha feleségül veszem azt a nőt, akit elvileg szeretek, és akinek igent mondok az oltár előtt, örök hűséget fogadva (tudom divatos azt hajtogatni, hogy ez csak egy szöveg, nem muszáj komolyan venni az összes ígéretünket), majd csinálok neki két gyereket, akkor nem csorgatom a nyálamat
fiatal tini sunákra. Na jó, abba bele megyek, hogy csorgatom rájuk a nyálamat, de nem teszek olyan kijelentést, hogy bármikor, bárhol, bármennyiszer... néhány embernek baj van a fejével, és sajnos ezek az emberek fel sem ismerik, hogy mennyire szánalmasak....
Nem rosszabb hogy tinilánnyal csalt meg, inkább azért bosszantóbb, azért sérti a női hiúságodat önérzeted hogy egy hozzád képest "csitri" ugyan mivel tudhatott többet nálad. Hát semmivel, mindez tényleg a férjedet minősíti. Mert az igaz hogy ha tele a hűtő az ember nem megy le vásárolni, tehát nyilván mindketten felelőssek vagytok a jó házasságért, azért ez mégsem megoldás a problémára. Neked kellett volna jeleznie ha valami gondja van.
Azt tanácsolom adj időt magadnak, jól gondold át mihez kezdesz. Aludj rá amennyit csak szükségesnek látsz. Gondold át milyen lenne a jövő vele és milyen nélküle. Együtt maradni csak úgy érdemes ha teljes mértékben meg tudsz neki bocsájtani. Ebben nagyon sokat számít az ő további viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!