Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy ha valaki egyszerre több személlyel is internetes kapcsolatot tart fenn? Nős/férjes?
Nem bűn kedves válaszólók.
Kivéve persze, ha férjeteknek, feleségeteknek más lesz a véleménye!
De az majd kiderül.
Köszönöm a válaszokat.
meme22 meg musztafa33 feldobták a napomat, ritkán lehet ilyen értelmesen humoros párbeszédet olvasni.
A kérdésre: ha csak internetes kapcsolat, az nem jelent semmiféle félrelépést, söt igen sok esetben teljesen lényegtelen a másik fél neme, mert csak beszélgetésröl van szó, de ha ellenkezö nemüek a másikak és enyhe flört is van a háttérben, attól még semmi kifogása sem lehet ellene senkinek. Ha a férj/feleség ezen fennakad, akkor ott vele van probléma, mert betegesen féltékeny, vagy eleve annyira rossz a kapcsolat, ha csak ennyi veszélyes lehet arra nézve.
De mindentöl függetlenül semmilyen párkapcsolatban nem tilthat meg semmit egyik fél sem a másiknak, nem követelhet töle semmit, mert nem erröl szól a dolog. A párkapcsolat önkéntes, mindenkinek joga van a magánéletre (NEM megcsalás), és nem kell minden percével elszámolnia a másik felé.
"Nem bűn kedves válaszólók.
Kivéve persze, ha férjeteknek, feleségeteknek más lesz a véleménye! "
Ha a férjem szerint bün lenne, hogy több internetes ismerösöm van, akkor nem élnék vele már 25 éve.
Gondolom, hogy személyesebb jellegűre gondolt a kérdező; mondjuk chatszex vagy ilyesmi.
Nekem az ilyen illető az alja kategória; egyet ismerek ilyet, ő az életben is kétszínű, sunyi görény, nem csak online.
Kedves 74 százalékos, köszönjük :-)
Kedves 78 százalékos, mint valószínűleg az a személy, aki a kérdést ihlettem, megnyugtathatlak, hogy semmi olyan nincs azokban a levelekben, amikre válaszodban gondoltál...
Kedves 74%, én is köszönöm.
78%, ebben az esetben a sunyit a kérdezőre mondanám, mert ő az aki több néven regisztrált és válaszolgat is saját magának. Felismerhető a stílusáról, igaz néha nő - néha férfi. ☺
A 34-es válaszoló vagyok.
"25 éve még nem is volt internet. :P"
NEM azt írtam, hoyg 25 éve vannak internetes kapcsolataim, hanem hogy ennyi ideje élek a párommal. Viszont van olyan internetes ismerösöm, akivel legalább 15 éve találkztam elöször az interneten.
Mellékesen 25 éve már böven volt internet, mégha nem is volt annyira elterjedt, mint manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!