Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy ha valaki egyszerre több személlyel is internetes kapcsolatot tart fenn? Nős/férjes?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 29. 21:44
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
26%
Kedves Kérdező, látom nem érted a viccet! Vagy azért haragszol, mert elhülyéskedtük a kérdésedet? Sajnálom, abban tényleg igazad van!
2014. ápr. 29. 23:40
 22/43 mustafa33 ***** válasza:
16%
Gondolkoztam, az első csak szexi, nem tud semmit csak azt nagyon, de azt te pótolnád, úgyhogy ő mehet. Másik az szeret kertészkedni és főzni, de a zöldséget megvehetem a piacon, főzni meg én is tudok, meg remélem te is. Szőval ő is mehet. De ki fog akkor vasalni???? Persze, mégis a második maradjon, ő vasalni is szeret. Megfelel?
2014. ápr. 29. 23:43
 23/43 mustafa33 ***** válasza:
24%
Kérdező, ilyen esetben kit érdekel a férj? Menjen jobb dolga után. Hol versenyezhet egy született perzsával? És ezért a NŐért mindent érdemes megtenni. ☺
2014. ápr. 29. 23:52
 24/43 anonim ***** válasza:
24%
Micsoda bók :-) Köszönöm! Sajnos a Kérdező nem ért egyet Veled :-(
2014. ápr. 29. 23:58
 25/43 mustafa33 ***** válasza:
24%
Ó, meme tudod, hogy az engem menyire érdekel? ☺
2014. ápr. 30. 00:06
 26/43 anonim ***** válasza:
24%
Engem érdekel! Főleg, hogy már tényleg kezdtem bízni benne! Még jó, hogy Te már az elején figyelmeztettél!
2014. ápr. 30. 00:07
 27/43 anonim ***** válasza:
24%
Kedves moderátorok! Kérlek ne töröljétek a válaszainkat, mégha nem a kérdésre válaszolnak is! Csak be szerettük volna mutatni a Kedves Kérdezőnek, milyen eredménye lehet egy ilyen internetes kapcsolatnak!
2014. ápr. 30. 00:11
 28/43 anonim ***** válasza:
20%
De le lettünk pontozva :-) Így könnyű a kategória toplista élére kerülni! Gyerekes...
2014. ápr. 30. 00:48
 29/43 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező,szerinted ha én néhanapján felmegyek egy csetre és beszélgetek több férfival,nem csak egyszer,hanem rendszeresen ugyanazokkal,akkor flörtölni megyek és a férjem akadjon ki?

Sokan azért járnak fel,hogy udvaroltassanak,de nem mindenki! Ilyen erővel férjes asszony utcán se beszéljen más férfiakkal.

2014. ápr. 30. 04:10
 30/43 anonim ***** válasza:
87%
Itt is megszüntetem a felhasználónevem,mert néhanapján beszélgetek egy pasival.Nem tudtam,hogy bűn.
2014. ápr. 30. 04:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!