Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a párom a volt feleségével él egy házban?
Akkor pláne felelőtlenség volt ezt a gyereket összehozni. Ki fogja ápolni a nagyszülőket, amikor te a gyerekkel leszel elfoglalva? Mert nem lesz rájuk erőd, türelmed és időd sem egy kisbabával....
Nekem úgy tűnik, hogy káosz van körülötted.
A pasid a volt feleségével él.
Te nem tudsz összeköltözni veled.
A nagyszüleid ápolod.
És ráadásul terhes leszel.
Nem irigyellek, de leginkább a születendő kicsit sajnálom, mert szegény nem családban fog felnőni, apával és anyával. Azért, mert a kedves nagypapád dédunokázni akar. És te pedig ugrasz a kérésére gyereket csinálni.
"én ápolom a Papám és a mamám."
És csodálkozol, hogy nem akar odaköltözni? A saját háza helyett kapna két ápolásra szoruló öreg embert, akihez tulajdonképpen semmi köze.
Megbeszélted már vele, hogyan élnek az elvált feleségével egy fedél alatt? Hogyan vannak megegyezve?
Menekülj Kérdező.
Repüljön a pasi, és soha többet ne kezdj házas vagy frissen elvált férfival.
Én közvetlenül a válása után ismertem meg a páromat, gondoltam mi bajom lehet, vágjunk bele.
Ugyan ő velem él, de így másfél év után is folyamatosan azt érzem, hogy neki az exneje az első.
Múlt héten megkérte a kezem, és nekem rögtön az jutott eszembe, hogy mégis mi a francnak menjek hozzá, én úgyis csak a második felesége lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!