Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek a párom a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a párom a volt feleségével él egy házban?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 14:47
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
több dolog miatt. Az egyik én ápolom a Papám és a mamám.és mert nem akarom a biztost a bizonytalanra itt hagyni mert már 1x megjártam.
2014. ápr. 29. 20:35
 22/28 anonim ***** válasza:

Akkor pláne felelőtlenség volt ezt a gyereket összehozni. Ki fogja ápolni a nagyszülőket, amikor te a gyerekkel leszel elfoglalva? Mert nem lesz rájuk erőd, türelmed és időd sem egy kisbabával....

Nekem úgy tűnik, hogy káosz van körülötted.

A pasid a volt feleségével él.

Te nem tudsz összeköltözni veled.

A nagyszüleid ápolod.

És ráadásul terhes leszel.

Nem irigyellek, de leginkább a születendő kicsit sajnálom, mert szegény nem családban fog felnőni, apával és anyával. Azért, mert a kedves nagypapád dédunokázni akar. És te pedig ugrasz a kérésére gyereket csinálni.

2014. ápr. 29. 20:48
 23/28 anonim ***** válasza:

"én ápolom a Papám és a mamám."

És csodálkozol, hogy nem akar odaköltözni? A saját háza helyett kapna két ápolásra szoruló öreg embert, akihez tulajdonképpen semmi köze.

Megbeszélted már vele, hogyan élnek az elvált feleségével egy fedél alatt? Hogyan vannak megegyezve?

2014. ápr. 29. 21:30
 24/28 A kérdező kommentje:
Már van egy gyerekem még is tudom őket ápolni. Teljesen külön házba vagyok a nagy szüleimtől nem egésznapot igényelnek
2014. ápr. 29. 22:06
 25/28 A kérdező kommentje:
Igen beszéltem vele erről. A volt felesége még akarja őt de ő váltig állítja hogy engem/minket akar.
2014. ápr. 29. 22:08
 26/28 anonim ***** válasza:
Naiv vagy. Ha téged akarna, akkor nem a volt asszonnyal élne együtt. Biztos lehetsz benne, hogy hamarosan féltesója lesz a meg nem született gyerekednek...
2014. ápr. 29. 22:40
 27/28 anonim ***** válasza:

Menekülj Kérdező.

Repüljön a pasi, és soha többet ne kezdj házas vagy frissen elvált férfival.

Én közvetlenül a válása után ismertem meg a páromat, gondoltam mi bajom lehet, vágjunk bele.

Ugyan ő velem él, de így másfél év után is folyamatosan azt érzem, hogy neki az exneje az első.

Múlt héten megkérte a kezem, és nekem rögtön az jutott eszembe, hogy mégis mi a francnak menjek hozzá, én úgyis csak a második felesége lehetek.

2014. ápr. 30. 09:24
 28/28 A kérdező kommentje:
Sajnos én is azt érzem hogy az ex felesége az elsőbb. néha olyan mint ha dróton rángatná. egyet csettint az ex és már is indul haza. Pont tegnap kérdezte tőlem hogy meg e nyugtatna ha elvenne feleségül és elgondolkoztam hogy egyáltalán nem nyugtatna meg. Talán jobb lesz nélküle :(
2014. ápr. 30. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!