Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek a párom a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a párom a volt feleségével él egy házban?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 14:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
81%
Sehogy. Hagyd békén. Ha akarna tőled valamit és nem csak szórakozna, akkor már lelépett volna. Főképp, hogy van is hova mennie, hozzád. De nem akar. Szállj ki ebből minél gyorsabban, bár bele sem kellett volna menni. A gyerek meg nem olyan dolog, hogy halott utolsó kívánsága, hanem KÖZÖS döntés a pároddal, megfelelő anyagi és érzelmi háttér mellé. Fiatal vagy még...
2014. ápr. 29. 19:33
 12/28 A kérdező kommentje:
még nem halott aki kérte a babát, meg közös döntés is mert szerettük volna a gyereket. csak a sok hitegetésből kezd elegem lenni és ezért kértem a tanácsokat. de ezek szerint akkor én is kezdtem jól gondolkozni. csak a baba miatt is meg az érzelmeim miatt is nagyon nehéz elhagynom őt
2014. ápr. 29. 19:39
 13/28 anonim ***** válasza:

Több hibát is elkövettél. Nem szülünk házasságon kívül, pláne egy olyan férfinek, aki a volt feleségével él.

Nagyon szerettem a nagypapám, de nem szültem volna azért, mert ő kéri.

A te életed ki irányítja egyébként?

2014. ápr. 29. 19:45
 14/28 A kérdező kommentje:
Én irányitom az én életem. ilyen még nem volt h valaki ilyet kérjen tőlem és mivel mindig azt hajtogatta hogy én vagyok a kedvenc unokája ajándékozzam meg egy dédunokával hogy nyugodtan tudjon elmenni igy belevágtam. De szerelembaba is lenne az én részemről. az már más kérdés hogy apuka részéről az e lenne. házasodni sosem akartam mert én azt csak egy papirnak tartom. mikor anyumék elváltak megfogadtam bármennyire is szeretek majd egy férfit sosem házasodom össze.
2014. ápr. 29. 19:48
 15/28 anonim ***** válasza:

Már megint valaki, aki szerint a házasság csak egy papír...

-.-

Te se tudod akkor, hogy mi is a házasság...

Butaságokat csinálsz, és az a legnagyobb bajod, hogy a pasid a volt feleségével él. Ezek után simán elhiszem még azt is, hogy valójában el sem váltak...

2014. ápr. 29. 20:02
 16/28 A kérdező kommentje:
Láttam a végzést h hivatalosan is elváltak. Szerintem házasság nélkül is lehet boldog az ember.
2014. ápr. 29. 20:10
 17/28 A kérdező kommentje:
Am jó is lenne ha ez lenne az egyetlen bajom..
2014. ápr. 29. 20:11
 18/28 anonim ***** válasza:

"Szerintem házasság nélkül is lehet boldog az ember."

Nem a boldogság múlik a házasságon, hanem rengeteg dolog az életben. Mindegy, hiába mondom, ha neked úgyis csak egy papír :)

Visszatérve a kérdésedhez: szokd meg, hogy a pasid a volt felesége közelében szeret lenni, és nem a tiedben. Készülj fel arra, hogy a gyereket egyedül neveled.

A nagypapád kérésére szülni pedig ostobaság volt, nem ő fogja felnevelni...

2014. ápr. 29. 20:21
 19/28 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom milyen egyedül nevelni egy gyereket. Ha őt szeretné még akkor miért váltak el?
2014. ápr. 29. 20:26
 20/28 anonim ***** válasza:
És te miért nem költözhetsz hozzá?
2014. ápr. 29. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!