Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férj és feleség között,2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férj és feleség között,2 gyerekkel milyen a közös kassza, hogyan működik?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 27. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálunk nincsen gyerek, jelenleg úgy vagyunk, hogy nekem is van számlám, meg neki is. Én adok neki hó elején egy meghatározott összeget KP-ban, onnantól minden t ő fizet kártyáról (mert év végén így visszakapunk max. 50 ezret), és a kp-t használjuk olyan dolgokra, amit nem lehet kártyával fizetni. Ezen kívül a kajajegyemet is odaadom neki.

A SZÉP-kártyámat együtt szoktok lekajálni valamilyen étteremben, a gyógyszereket az ő egészségkártyájáról vesszük, és a nagyobb dolgokat, pl. tankolás, ő szokta fizetni. Bár az autó az enyém, nagyon ritkán használom csak. A nagyobb kiadásokat ő fizeti én meg beleadok annyit, amennyit épp tudok. A kutyával kapcsolatos költségeket én állom. Kaja (ami drága, mert mindenből prémiumot kap), orvos, műtét, oltás, bolhanyakörv, kozmetika (mondjuk ezt én csinálom, csak vettem egy kutyanyírót). A maradék pénzünkkel meg azt tesszük, amit akarunk. De a párom szinte semmire sem költ.

Ez így bonyolult, de nálunk teljesen kialakult a rendszer és átlátjuk.

De már beszéltünk róla, hogy házasság után csináljunk egy számlát, de nem biztos, hogy fogunk. Gyakorlatilag így is egy kasszán vagyunk csak bonyolultan van kivitelezve. Csak hát mondom, mi már megszoktuk :D

2014. ápr. 27. 18:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Hogy ne legyen minden csupa közös, nekünk az vált be a legjobban, hogy 50-50%-ban összedobtunk egy összeget, ha kellett hozzá kiegészítettük. Azon felül mindkettőnk szemrebbenés nélkül annyit áldozott a saját megmaradt részéből drága hobbikra amennyit tudott.
2014. ápr. 28. 00:42
 13/14 anonim ***** válasza:
11 tök jó, ogy neketek tud így vita nélkül, teljesen olajozottan működni, csak ez nem a közös kassza, és ez volt a kérdés...
2014. ápr. 28. 06:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Én hónap elején mikor kapja a fizut kérek tőle pénzt számlákra. Akkor általában egy összegben odaadja a rezsi árát én meg befizetem. Ő fizeti az oviba a gyerek kajáját. Én most táppénzen vagyok, júniusra vagyok kiírva a kicsivel az ebédhez/vacsihoz valót meg általában abból veszem vagy ha kell valami otthonra. Néha van nagyobb bevásárlás azt a párom fizeti, vagy ha valami ruha, gatya, cipő stb kell venni akkor én veszem meg.
2014. ápr. 28. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!