Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehetne a megoldás? A férjem szerette volna, hogy külföldön éljünk, ki is jöttünk kb. fél éve itt élünk.
Csak egyeterteni tudok azokkal, akik azt mondjak, hogy igazabol a nyelvtudas a kulcsa mindennek. (Akik közül az egyik valaszolot veletlenül lepontoztam,az erintökepernyö mast erzekelt mint en akartam :(( Ezuton is elnezest,felfele szerettem volna pontozni.)
Nyelvet tanulni, különösen az elejen nem annyira vidam dolog, szerintem eleg uncsi.Gondolom nemet nyelvterületen elsz, eleg nag a kisertes az "ezt ugyis tudom" hibaba esni, hiszen biztos ismersz par szot.Nalunk ugy van (mi is külföldön elünk) hogy a ferjem nem beszel valami jol, eleonte meg szonte semmit se.Idönkent ha olyanja van közli, hogy menjünk Spanyolorszagba meg Olaszorszagba en meg ha mar at agyamra megy, akkor közlöm vele, hogy jo akkor menjel, en maradok! Bar nalunk nem gondolja ö sem komolyan,de ismerös a helyzet?
Hü de sok minden van a fejemben igyekszem nem regenyt irni. Szerintem a ferjed nem ugy gondolta, hogy menj haza, csak mar elege lett a temabol. ha nem dolgozol nyilvan unatkozol, plane ha egyedül vagy egesz nap.Probalj meg keresni valakit aki hajlando foglalkozni veled,nem ha nagyon kicsit is tudsz,akkor mar sokat tud segiteni. A ferjemnek a kollegai segitettek sokat, muszaj volt megszolalnia.Vagy csak van egy kedves szomszed, egy kisgyerekes anyuka,valaki...Ha beszeled a nyelvet lesz jo munkad, nem lesz idöd unatkozni, es eltelik egy ev hamar,aztan mar az lesz az otthonod.En mar azert is nem akarok mashova menni.Amugy nekünk is vannak török szomszedaink es ök nagyon szeretik egymast nem hiszem hogy lesz keseles :)
Persze nehet beilleszkefni egy kis faluban ahol mindenki ismer mindenkit, de majd neked is lesznek barataud hidd el, es majd te is ismerni fogsz sokmindenkit :)
Nem szabad feladni ,mert most nehez, masnak se mindig könnyü, de szerintem megeri. En mindig latom a különbseget mikor hazamegyek. :( Sajnos.
"1-es, ha jól vettem ki a kérdést, a kérdező férje csak azt mondta, a kérdező jöjjön vissza Magyarországra, NEM a gyerekekkel együtt... "
Miért? A felesége nem a családja? :DDD Neked a párod nem fontos, csak a gyerekeid? :D Szép kis család lehettek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!