Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mi lehetne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehetne a megoldás? A férjem szerette volna, hogy külföldön éljünk, ki is jöttünk kb. fél éve itt élünk.

Figyelt kérdés
De én egyszerüen nem szeretek itt élni, borzasztóan érzem magam. Szeretnék hazamenni a gyerekekkel együtt, ö viszont hallani sem akar róla. Azt mondta, én menjek ha akarok ö semmiképp nem jön haza :-(
2014. ápr. 26. 19:50
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi most júniusban készülünk ki a férjem után. Nagyon félek tőle de a gyerekeimért mindent, több lehetőségük lesz ott mint itthon. Hol éltek, melyik országban? Sok sikert és kitartást!
2014. ápr. 26. 20:47
 22/42 anonim ***** válasza:
89%

igen, de ha az ember eleve nem nyitott, nem beszél nyelveket, aki külföldön is csak a magyar kolóniát keresné, az sosem fogja jól érezni magát. eleve a nyugati népek nem olyan befogadóak, és a legtöbben le is nézik a kelet-európait. Nem mindenki, de igenis a legtöbbjükben ott van az, hogy a kelet-európai csak az anyagi haszon miatt van ott. Ami igaz is a legtöbb esetben.

nagyon sokan nekivágnak, mert hogy jobb lesz nekik ott, tényleg van ez a magyaros mentalitás, hogy csak menjünk, menjünk, mert ott több a lehetőség.

de aki egy zárt közösségből jött, nincs erre felkészülve, annak hogy csöppennének az ölébe a jobb lehetőségek meg a nagy boldogság és szerencse? lehet, hogy a gyerekei már jobban be fognak tudni illeszkedni, de ezért egy mondjuk harmincas éveiben járó fiatal embernek fel kell áldoznia a saját boldog jövőjét és jelenét? nem egy életünk van? nem feladatunk boldognak lenni? Honnan tudjuk, hogy a gyerekeinknek majd mi jelenti a boldogságot? Lehet, hogy ők mexikóban vagy kazahsztánban lesznek boldogok. az majd az ő feladatuk lesz, hogy a saját utukat megtalálják.

A kérdező legalább bevallja, hogy nem jó neki, és meg is értem, ha változtatni akar a boldogtalan helyzetén, nem pedig beletörődni.

De persze aki nincs is a helyében, az jobban tudja, hogy jobb neki ott. Jááj.

2014. ápr. 26. 20:50
 23/42 viktorvarga ***** válasza:
50%

azért okosabb a férje mert ő jól látja ha marad akkor egy olyan országban kel felnőni a gyerekeinek ahol a fél ország nyomorban él,bármikor megerőszakolja az ember lányát egy cigány,rákos mnden 3. ember,kórházi ellátás 0...soroljam?

ha nemlátod ezeket nagyon buta ember vagy.

2014. ápr. 26. 20:58
 24/42 anonim ***** válasza:
42%

És a siránkozás helyett mértnem tanulod inkább a nyelvet? 1 év alatt még a nagyon lassú agyúaknak is megvan az alapfok, azzal legalább bolti eladónak elmehetsz. Közben meg lehet szépen tovább tanulni...

A gyerekek meg mehetnek a szomszéd városba sportolni. Problem?

2014. ápr. 26. 21:02
 25/42 anonim ***** válasza:
50%

viktor. Nyugat-európában lassan minden második szembejövő ember valamilyen etnikai kisebbséghez tartozik. voltál ott mostanában?

A kórházi ellátás nulla: ez elég sok ny-európai országban így van. Kemény pénzeket kell fizetni egy normális biztosításért. Angliában pl. nem is tartozik az alapellátáshoz, hogy rendszeresen orvos vizsgálja a kismamát.

Nálunk még mindig okésabb az egészségügy, mint sok másik ny-európai országban. Lehet, hogy te mondjuk Németországról beszélsz, ami a világ egyik ha nem a legjobban működő országa, de a legtöbb ország nem ilyen, és Németország is szerintem előbb-utóbb bezárja a kapukat, mert nem lesz már több hely, és elege lesz az őslakosoknak a szerencsevadászokból.

2014. ápr. 26. 21:04
 26/42 A kérdező kommentje:
Itt a fél ország török. Komolyan mondom, lehet, hogy már a németek kevesebben vannak :-)
2014. ápr. 26. 21:04
 27/42 viktorvarga ***** válasza:

igen szoktam járni ausztriába havonta...anglia egy nagy rakás szar.

szerintem te nem voltál még jóhelyen.

2014. ápr. 26. 21:09
 28/42 anonim ***** válasza:
76%

bolti eladónak alapfokkal...

ezt milyen mesekönyvben olvastad?

2014. ápr. 26. 21:10
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
21-es vagyok... a facebookon nagyon sok csoport van..Németországi Magyarok..gyerekkel németországban és sorolhatnám! Lépj be és lehet, hogy a közelben találsz még magyarokat! Merre laktok?
2014. ápr. 26. 21:10
 30/42 anonim ***** válasza:
61%

Te nem dolgozol? Akkor nem értem, miért nem tanulod a nyelvet? A gyerekeid jövőjét is nézd, itthon semmi nem vár rájuk, és a férjed sem válthat munkát csak mert te unatkozol, nem tanulod a nyelvet. Ez egy önző hozzáállás. Lényegében semmit nem teszel azért, hogy te jobban érezd magad, pl. tanulnál, próbálnád kicsit megszeretni az adott helyet, helyieket, de elvárnád a férjedtől, hogy adja fel a munkáját, és fál év után megint környezetváltásra bírnád a már magukat ott jól érző gyerekeidet.

A költözés előtt gondolom átbeszéltétek ezt és te belementél. Most meg rángatnád vissza a családodat, feladva egzisztenciát, állást, hasonlókat, csak mert te képtelen vagy napi néhány órát nyelvet tanulni...

2014. ápr. 26. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!