Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mi lehetne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehetne a megoldás? A férjem szerette volna, hogy külföldön éljünk, ki is jöttünk kb. fél éve itt élünk.

Figyelt kérdés
De én egyszerüen nem szeretek itt élni, borzasztóan érzem magam. Szeretnék hazamenni a gyerekekkel együtt, ö viszont hallani sem akar róla. Azt mondta, én menjek ha akarok ö semmiképp nem jön haza :-(
2014. ápr. 26. 19:50
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
47%

"igen. egy gyereknek az esetek többségében fontosabb, hogy anyja legyen. a bíróság is ezért ítéli az anyának a gyerekeket majdnem mindig"

Szerencsére nem 50 évvel ezelőtt élünk... a bíróság már kb. fele-fele arányban ítéli a gyerekeket az anyának-apának is. A gyereknek pedig nem az anyjára hanem MINDKÉT szülőjére szüksége van (ezért kellene a kérdezőnek kicsit erőt vennie magán talán...). De ha az anyja szegénységben/apja normál megélhetéssel, kilátásokkal között kell választania, akkor igenis az apát választani logikusabb.

2014. ápr. 26. 20:26
 12/42 anonim ***** válasza:
9%
68%os te biztos férfi vagy
2014. ápr. 26. 20:28
 13/42 anonim ***** válasza:
48%

A gyerekeknek jobb kint.

17 éves vagyok (tehát benne "élek"), és a magyar oktatás egy katasztrófa , senkinek nem ajánlom most... én már egyetemre is kint megyek, de sokkal könnyebb ha az ember már alapból kint van. AZ életben ezerszer jobban fognak indulni stb.

2014. ápr. 26. 20:29
 14/42 A kérdező kommentje:
Nyilván az a legföbb probléma, hogy nem nagyon beszélem a nyelvet :-(. Ráadásul ez egy igen kis falu, szinte semmi nincs itt. Magyarok sincsenek a közelben.Otthon rengeteg program volt, barátok, stb. itt semmi nincs. A gyerekek elég jól viselik, ök azért könnyebben alkalmazkodnak. Az biztos, hogy itt sincs kolbászból a kerítés, igen sok problemával kell megküzdeni. De ezt tudtuk elöre.
2014. ápr. 26. 20:31
 15/42 A kérdező kommentje:
A gyerekeimet természetesen nem hagynám itt, ez biztos.
2014. ápr. 26. 20:32
 16/42 anonim ***** válasza:
66%

A megélhetésetek ott jobb, mint itthon volt, vagy más miatt mentetek ki. Nem tudom, abban a kis faluban a gyerekeknek milyen lehetőségeik vannak az iskoláztatást tekintve és maga az ország (nem tudom még mindig melyik ország) később milyen lehetőségeket adhat nekik, vagy akár nektek?

Szerintem ezeket nem árt mérlegelni, még mielőtt döntötök.

A nyelvtudásodon szerintem lehet javítani.

2014. ápr. 26. 20:35
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

Minden országban lehet érvényesülni, csak másban. Ezért vannak itthon is gazdagok, és odakint is csórók. Ne legyünk már buták.

Kérdező, szerintem ezt neked kell eldöntened, esetleg más városba költözést a pároddal megbeszélni. Addig tanuld a nyelvet!

2014. ápr. 26. 20:37
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Melyik országban vagytok, az se mindegy. Miért nem mentetek nagyvárosba kis falu helyett?
2014. ápr. 26. 20:38
 19/42 A kérdező kommentje:
Azért élünk itt mert a férjemnek itt van munkája. Már felvetettem, hogy költözzünk esetleg nagyobb városba, de ö ezt sem akarja. Nem értem, miért. Itt még sportolni sem tudnak a gyerekek. Pedig otthon a kicsi lány is aerobikozott, tavaly magyar bajnok volt.
2014. ápr. 26. 20:42
 20/42 viktorvarga ***** válasza:
15%
a férjed okosabb mint te,halgass rá.ne az ösztöneid vezessenek hanem az "eszed"
2014. ápr. 26. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!