Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehetne a megoldás? A férjem szerette volna, hogy külföldön éljünk, ki is jöttünk kb. fél éve itt élünk.
"igen. egy gyereknek az esetek többségében fontosabb, hogy anyja legyen. a bíróság is ezért ítéli az anyának a gyerekeket majdnem mindig"
Szerencsére nem 50 évvel ezelőtt élünk... a bíróság már kb. fele-fele arányban ítéli a gyerekeket az anyának-apának is. A gyereknek pedig nem az anyjára hanem MINDKÉT szülőjére szüksége van (ezért kellene a kérdezőnek kicsit erőt vennie magán talán...). De ha az anyja szegénységben/apja normál megélhetéssel, kilátásokkal között kell választania, akkor igenis az apát választani logikusabb.
A gyerekeknek jobb kint.
17 éves vagyok (tehát benne "élek"), és a magyar oktatás egy katasztrófa , senkinek nem ajánlom most... én már egyetemre is kint megyek, de sokkal könnyebb ha az ember már alapból kint van. AZ életben ezerszer jobban fognak indulni stb.
A megélhetésetek ott jobb, mint itthon volt, vagy más miatt mentetek ki. Nem tudom, abban a kis faluban a gyerekeknek milyen lehetőségeik vannak az iskoláztatást tekintve és maga az ország (nem tudom még mindig melyik ország) később milyen lehetőségeket adhat nekik, vagy akár nektek?
Szerintem ezeket nem árt mérlegelni, még mielőtt döntötök.
A nyelvtudásodon szerintem lehet javítani.
Minden országban lehet érvényesülni, csak másban. Ezért vannak itthon is gazdagok, és odakint is csórók. Ne legyünk már buták.
Kérdező, szerintem ezt neked kell eldöntened, esetleg más városba költözést a pároddal megbeszélni. Addig tanuld a nyelvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!