Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számomra furcsa "dolgot" találtam, megcsalt?
Nem lehet, hogy csak maszturbált valahol?
Mi sem kötjük a másik orrára, ha maszturbálunk napközben, max megkérdezzük kíváncsiságból. Ilyesmi során is odakerülhetett a sperma, ha pl, hirtelen kellett elraknia. Vagy ez túl egyszerű lenne és mindjárt kombinálsz?
De az is lehet, hogy csak valami folyása van. Kérdezd meg!
Drágám maszturbáltál mostanában? Ha nem a válasz akkor kérdezd meg, hogy felfázott-e mostanában. Ennyi. :)
Egy normális mosás még az olajat is kiveszi a munkásruhából nemhogy a spermát az alsógatyából.
Azt nem tudom, hogy megcsal-e a férjed, de azt igen, hogy te mosni nem tudsz!
Éppen én is írni akartam, hogy valószínűleg benne maradhatott egy pici mosópordarab vagy fehérítő, és az vette ki a színét.
Te meg már válni akarsz!!
dolog idézőjelben, himbilimbi, undoírtó...
hány éves vagy, 12?
Nem jo mosasprogramot hasznalsz. Egyebkent en sem kombinalnek. Az en ferjem szex utan nem rohan a furdobe, hanem van, hogy az alsonadragjaba torli, es vissza a szennyesbe. De nekem mindig tiszta a nadrag, amikor megszaradt.
Hol szaritottad, kint? Meg akar az is lehet, hogy egy madar veletlenul lepottyentette..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!