Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egyszer megcsalt megteszi másodjára is?
oh 21 évesen szültél neki, akkor sok boldogságot.
kicsit el van cseszve az életed, de magadnak köszönheted!
én egy helyzetben tudnám 1x megbocsátani a megcsalást. Akkor ha szex nem történt, csak mondjuk megcsókolták egymást a csajjal egyszer...egy ilyet meg lehet bocsátani.
Ha már össze is fekszik más nővel a pasi, az már nagyon gerinctelen...1 pillanatig se jutottál eszébe amikor másik nőt dugott...az ilyenek újra meg fogják tenni. Én nem tudnám megbocsátani.
Amellett szerintem túl fiatal is vagy ahhoz, hogy egy csaló mellett horgonyozz le.
a volt élettársam megtette..egyszer. hitegetett, hogy csak egyszer tette meg, és engem akar, és tölem akar gyereket, feleségül vesz..stb stb. a családban mindenki ismerte, és szerette, ugy voltam vele, hogy adok neki még egy esélyt....
rá 3 honapra kiderült, hogy mással is van kapcsolata!!! kétségbeesésemben beszéltem a volt feleségével (egy kis városban lakunk), hogy mégis árulja már el miért váltak el...tudod, hogy miért? - mert gyereket csinált a szomszédasszonynak!!! végül mindent bevallott a volt párom, hogy engem hányszor csalt meg, hogy igen, ezért váltak el..ezekután még félévig verte az ajtomat, hogy bocsássak meg neki! na persze...soha többet nem beszéltem, minden nöt sajnálok, akihez valaha köze volt és köze lesz!
"Megmondom,hogy nem tudnál nekem ellenállni"
nem képzelsz egy kicsit sokat magadról?
Amúgy aki szereti a férjét/feleségét, azt nem lehet elcsábítani, és még csak nem is hú de nehéz ellenállni...bennem pl semmi nem mozdul meg más férfiak iránt, mivel szeretem a férjemet. Még egy Vin Diesel sem tudna elcsábítani, pedig őt igazán jó pasinak tartom. Egy Brad Pittet meg pl kicsit sem.
Ez változó. Van akinél "típushiba" és állandóan hűtlen, de van aki egyszer botlik meg.
A megbocsájtást szerintem ne ettől tedd függővé, hanem a viselkedésétől. Mennyire bánta meg? Mennyire teper? Mennyire parázik attól, hogy elveszíti a családját? További kérdések te meg tudsz-e úgy bocsájtani neki, hogy zavartalanul folytatjátok a kapcsolatot? Fel tud-e épülni újra a bizalom? Mert ha nem, megette a fene az egészet.
Egy biztos. Most egy kicsit szorítsd meg a hurkot a nyakán. Ha meg is bocsájtasz, nem kell azt egyből megtudnia. Teperjen érted, a közös jövőért, érezze hogy most mindent elveszíthet egy kaland miatt. Legyen ez neki olyan borzalmas emlék, hogy a jövőben hagyja ki a kínálkozó alkalmat egy újabb kalandra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!