Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fér bele egy házasságba?
nem, ez más államokra is jellemző, nem csak magyarokra
amíg mindenki mindenkivel felméri, hogy mi lehetNE köztük, addig arról mindig is tudni fog a párja mindenkinek
A férjed tudott előre a találkozóról? Vagy nagy titokban mentél el, és csak a találka után mondtad meg hol voltál és kivel?
Csak azért kérdezem, mert ha a tudta nélkül mentél el, akkor megértem, hogy rosszul esett neki.
pl Én is találkoztam egy pasi barátommal kettesben, bár nem hobbi miatt hanem mert barátok vagyunk (volt osztálytársak), de a férjemnek előre mondtam, nem volt semmi kifogása ellene, csak érdekelte hová megyünk, és tervezünk e programot vagy csak beszélgetni akarunk...ilyesmi. A férjem még értem is jött. Már amúgy is ismerték egymást, mert amikor együtt jártunk, akkor voltunk osztálytársak, így találkoztak. Ezzel a sráccal amúgy rendszeresek az ilyenek, és soha semmi nem történik köztünk beszélgetésen kívül. Eszünkbe sem jut. Én házas vagyok, ő meg épp hajt egy csajra:D...meg amúgy sem.
Viszont azt is mondta a férjem, ha utólag mondtam volna el hogy előre tervezetten találkoztunk, rosszul esett volna neki, és furcsállná, hogy miért kell titkolózni ha nincs köztünk semmi....
"a férjed helyében még a kutyától is eltiltanálak"
Bocs de ezen jót röhögtem... szóval ha valaki férj, akkor már úgy érzi hogy bármit is MEGTILTHAT a feleségének? Ne nevettesd már ki magad...nagyon szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!