Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi fér bele egy házasságba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fér bele egy házasságba?

Figyelt kérdés
Neked rosszul esne ha a feleséged elmenne egy másik pasival kettesben vhova a hobbijával kapcsolatban? Féltékeny lennél? Rosszul esne? Nyilván nem történne semmi egyéb, és a pasi tudja is h házas a nő.
2014. ápr. 25. 11:24
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
60%
Nem örülnék neki, de nem is tiltanám meg. Viszont mostantól nyitottabb szemmel járnák. Volt már mikor a férjem kávézni, beszélgetni ment el egy nővel, akit a munkája során ismert meg. Szólt róla előtte és én nem csináltam ebből nagy ügyet. Bár utólag néha húztam vele :-) Viszont én nem biztos, hogy elmennék. Félnék attól, hogy valami több is kialakul és nem tudok tisztességes maradni.
2014. ápr. 25. 13:14
 32/45 anonim ***** válasza:
69%
Szomorú, hogy a többség szerint a személyiséget, az embert, aki ő maga, nem szeretheti egy ember a másikban, csak a nemi szervét. Szerintem ez rólatok többet elmond, mint bármi.
2014. ápr. 25. 13:27
 33/45 anonim ***** válasza:
86%
Férfiként azt mondom, ha engedném hogy túl közel kerüljek "lelkileg" egy másik csajhoz, akinek a külseje is bejönne, és én is neki, akkor abból dugás lenne. Még a baráti körhöz tartozó csajokkal való kommunikációban is van egyfajta játékos erotika, pedig tiszteljük egymást annyira, hogy a másik csajára nem hajtunk, de kaptam már olyan masszázst haver csajtól, hogy szó szerint elcsöpögtem.
2014. ápr. 25. 14:00
 34/45 anonim ***** válasza:
33%
33-as, ezen most nagyon jót nevettem :-)
2014. ápr. 25. 14:04
 35/45 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva megértem a férjed álláspontját,a helyében nekem is aggályaim lennének.Elhiszem,hogy rosszul esik neki,fordított helyzetben te sem biztos,hogy jó képet vágnál a dologhoz.
2014. ápr. 25. 14:28
 36/45 anonim ***** válasza:
Szerintetek egyébként ez hungarikum, hogy a párok ennyire nem bíznak meg egymásban, és a párjukban, ha az ellenkező neműre néz?
2014. ápr. 25. 14:31
 37/45 anonim ***** válasza:

nem, ez más államokra is jellemző, nem csak magyarokra

amíg mindenki mindenkivel felméri, hogy mi lehetNE köztük, addig arról mindig is tudni fog a párja mindenkinek

2014. ápr. 25. 15:21
 38/45 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi az élet? Csak addig lehetnek barátok, amíg nincs párkapcsolat? Onnantól csak egymás seggében élünk és féltékenykedünk?
2014. ápr. 25. 16:06
 39/45 anonim ***** válasza:

A férjed tudott előre a találkozóról? Vagy nagy titokban mentél el, és csak a találka után mondtad meg hol voltál és kivel?

Csak azért kérdezem, mert ha a tudta nélkül mentél el, akkor megértem, hogy rosszul esett neki.

pl Én is találkoztam egy pasi barátommal kettesben, bár nem hobbi miatt hanem mert barátok vagyunk (volt osztálytársak), de a férjemnek előre mondtam, nem volt semmi kifogása ellene, csak érdekelte hová megyünk, és tervezünk e programot vagy csak beszélgetni akarunk...ilyesmi. A férjem még értem is jött. Már amúgy is ismerték egymást, mert amikor együtt jártunk, akkor voltunk osztálytársak, így találkoztak. Ezzel a sráccal amúgy rendszeresek az ilyenek, és soha semmi nem történik köztünk beszélgetésen kívül. Eszünkbe sem jut. Én házas vagyok, ő meg épp hajt egy csajra:D...meg amúgy sem.

Viszont azt is mondta a férjem, ha utólag mondtam volna el hogy előre tervezetten találkoztunk, rosszul esett volna neki, és furcsállná, hogy miért kell titkolózni ha nincs köztünk semmi....

2014. ápr. 25. 20:27
 40/45 anonim ***** válasza:

"a férjed helyében még a kutyától is eltiltanálak"

Bocs de ezen jót röhögtem... szóval ha valaki férj, akkor már úgy érzi hogy bármit is MEGTILTHAT a feleségének? Ne nevettesd már ki magad...nagyon szánalmas.

2014. ápr. 25. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!