Aki 17 éves fejjel, (L) bele képes lépni egy több mint 15 éves házasságba, annak mennyi az esélye, hogy másokkal is megteszi?
Ne haragudj, de átfogalmaznád a kérdést? Nem igazán értem, hogy mit szeretnél megtudni...
Addig oké, hogy a 17 éves lány robbantana egy több, mint 15 éve fennálló házasságot...
Most annak mennyi az esélye, hogy újabb házasságot tesz tönkre, vagy hogy ez a pasi megcsalja majd őt is?
Szerintem egy jól működő házasságba nem tud belépni egy harmadik fél. A szomorú az, hogy minden házasságban vannak hullámvölgyek, és ha egy ilyen dőszakban kapják el a házasfelek bármelyikét, és annak nincs elég ereje, hite, elszántsága, akarata stb. kitartani, akkor sajnos sokszor bukik a mutatvány, szakad szét a család.
Azért azzal nem értek egyet, hogy a csaj nem tehet róla. Az viszont tény, hogy a házas félé a felősség zöme.
Egy dolog vígasztaljon, hogy az esetek zömében az ilyen csajoknak is visszanyal a fagyi. Szerintem nem újabb házasságot fog szétdúlni, hanem majd jó pár év, évtized múlva az ő szép családját fogja széttépni egy ugyanilyen gondolkodású csaj, aki meglehet szintén 17 lesz, mikor ó már 40 vagy 50. Majd talán akkor elgondolkodik.
Nem véletlenül mondom én azt mindig, csak annyit kívánok mindenkinek, amennyit ő okozott. Aztán ki-ki tűnődjön a saját lelkiismerete szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!