Aki 17 éves fejjel, (L) bele képes lépni egy több mint 15 éves házasságba, annak mennyi az esélye, hogy másokkal is megteszi?
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 21:32
11/19 anonim válasza:
Szerintem egy 15 éve nős férfinek több esze kéne, hogy legyen, mint egy 17 éves lánykának.
12/19 anonim válasza:
Embertol fugg. Nekem egy ismerosom van, aki 17 evesen egy 38 eves, 2 gyerekes ferfival allt ossze. Most nekik van egyutt gyerekuk es mar tobb, mint 8 eve hazasok. Hat ilyen is van, de szerintem legtobbszor az ilyenek nem tartosak, azert nem is emlekszem peldara ilyen tonkrement kapcsolatokrol.
13/19 anonim válasza:
Én is mindenféleképpen a férfit etnném kérdőre, hisze egy 17 éves lány még naiv.Egy férfi meg ha képes egy "gyerek" miatt otthagyni a feleségét, vagy megcsalni,akkor csak a férfi hibáztatható.Amúgy nem feltétlenül tenne tönkre más házasságot,mert szerintem ha a férfi azt állítja szereti és elhagyja miatt az asszonyt,akkor a lány nem hibás, max lehet lelkifurdalása,de őt semmi féleképpen nem hibáztatnám.Aztán lehet tényleg ők egymásnak az igazik, csak nagy a korkülönbség.Sok olyan pár van aki a házassága után ismeri meg az igazit, vagy akik közt akár 20 év korkülönbség van...
14/19 anonim válasza:
A házasság intézménye nehéz dolog,az igaz,hogy ha nem működik jól és valamelyik fél félrelép,akkor abban a másik fél is hibás,ezt aláírom.csak hát miért az a legegyszerűbb megoldás,ha megcsalom a másikat?Oldjuk meg inkább a problémákat,mire való a beszélgetés!?
15/19 anonim válasza:
Szerintem sem a lány hibás (hanem a férj és a feleség), a lány szimplán hülye. És magával szúr ki, de nagyon.
16/19 anonim válasza:
Úgy gondolom elsőnek is a pasi a hibás de ha már 15éve van felesége bárkivel félrelépett volna.A lány apakomplexusos a pasi meg szereti a fiatal lányokat.Melyik lánynak ne tetszene egy olyan pasi aki ért a nők nyelvén és mindent meg tud adni.
17/19 anonim válasza:
Ne haragudj hogy megkérdezem de saját tapasztalat? Egyébként attól függ tényleg hogy csak egy naiv buta lány akit könnyű félre vezetni vagy egy álszent mérges kígyó aki azt élvezi ha mások életét tönkre teheti. Sajnos mindkettőből akad bőven. Viszont régi igazság hogy kettő kell a tánchoz. A férfi is éppen olyan hibás sokszor még hibásabb hiszen ő az idősebb és neki kéne több eszének legyen nemet mondania és nem foglalkozni egy 17 éves lánnyal.
18/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !
2011. febr. 26. 14:08
19/19 A kérdező kommentje:
igen,saját tapasztalat
2011. aug. 1. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!