Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fér bele egy házasságba?
Nekem is rosszul esne. Nem mondom, hogy ne menj vele egyáltalán, de ne kettesben. Nincs másik kutyás barátnőd akit esetleg még elhívhatnál? Vagy nincsenek ilyen kutyás klubok a közelben, ahová eljárhatnál más gazdikkal együtt?
Nem a hobbival van baj, csak ebből tényleg származhatnak félreérthető dolgok. Egyébként biztos hogy a pasi a kutya miatt hívott el, vagy esetleg ez csak egy jó indok, hogy elmenj vele valahová?
Hát ez azért nem egy olyan dolog, amit én hobbinak hívnék. Illetve nem olyan, amihez partner vagy társaság kell, kivéve a kutyát :)
Én inkább a férjemmel mennék. Nem kell neki kutyázni, de közben mi sétálhatunk, beszélgethetünk. Ha a férjem nem akar mindig jönni, akkor meg egyedül mennék.
Persze az is számít, hogy honnan ismered ezt a férfit, ki ő, egyébként találkoztok-e, férjed ismeri-e. Nyilván más, ha egy tök idegen, akivel 1-2 alkalommal találkoztál kutyasétáltatás közben, és más, ha egy ismerős, barát a közös társaságotokból.
én 9 éves korom óta táncolok. A férjem tudomásul vette, hogy én ezt imádom, és soha nem volt gond belőle, hogy a partneremmel kettesben mentünk el megnézni egy-egy versenyt vagy kettesben utaztunk el fellépni (már nem versenyzünk).
Úgy gondolom, ha 28 év alatt nem volt köztünk semmi, most már miért lenne...
nekem az házasságba már bele nem férő bizalmatlanság, ha emiatt a feleségnek le kell mondani a hobbijáról. amikor a férj elvette, nyilván ezzel tisztában volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!