Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele másztam egy házasságba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele másztam egy házasságba. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Szoval a nagy helyzet az,hogy a kisfiam ovistarsanak az apukajaval gabalyodtunk ossze. Azon kaptam magam,hogy 3 honapja minden szabad percben egyutt vagyunk. Sosem fekudtunk le. Viszont csokcsatakat vivunk,beszelgetunk es ossze bujunk. Nem is tudom milyen kapcsolat ez. Viszont van egy parja akivel 11 eve elnek egyutt es a kisfiuk az enyemmel egy idos. Par napja felhozta, hogy ugy erzi szeret. Azota inkabb kerulom, nem veszem fel a hivasat, probalom elobb vagy kesobb vinni a fiamat az oviba mint O. Elegge bepanikoltam es furdall a lelkiismeretem. A hivasait nem veszem fel, az uzeneteire nem valaszolok. Megremitett a dolog, hiszen ugy erzem szamomra sem kozombos, de nem szeretnek az lenne aki szetszakit egy csaladot. Beszelnem kellene vele, vagy csak tunjek el? Mit kene tennem??

2014. márc. 14. 12:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

latszolag nem veszi a lapot, mert annak ellenere keres, hogy nem valaszolsz neki. szerintem tisztessegesebb lenne kerek-perec megmondani, hogy hagyjataok egymast beken. kulonben a csaladotok rovasara megy a dolog.

vagy meg az is megoldas lehet, hogy o is elvalik, te is, aztan osszejottok. igen, nyilvan ez egy eleg durva lepes es nehez elhatarozas lenne. de nektek kell tudni, hogy mit akartok egymastol.

2014. márc. 14. 12:55
 2/30 A kérdező kommentje:
En egy eve elvaltam. Nem tudom, hogy megtudnam e bocsajtani magamnak ha miattam menne tonkre a hazassaguk.
2014. márc. 14. 13:02
 3/30 anonim ***** válasza:
88%

Most nem azért, nem buzdítalak arra, hogy belemenj, de ha a pasi belédszeretett, akkor nem hinném, hogy te lennél az, aki szétválasztja a családot, és tönkreteszi a házasságot. Ott már valami nem stimmel, és a pasinak alapból nem lehet jó. Egy ember (tök mindegy, hogy férfi vagy nő), ha jól érzi magát a kapcsolatban, akkor nem fog kitekintgetni érzelmi szinten.

A kíváncsiság és vágy más tészta, de érzelmileg kizártnak tartom, hogy elkezdene kötődni, ha jó lenne a házassága.

Valószínűleg nélküled is előbb-utóbb vége lenne, te már csak a "tünete" vagy. Ettől függetlenül te érzed, mit bír el a lelkiismereted.

2014. márc. 14. 13:09
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Az első elcsattant csók után, hogy nem kezdtél elgondolkodni ezen? Akkor azért még könnyebb lett volna kitáncolni ebből az egészből? A férfi belédszeretett. Igen, hagy ott, jobb ha csak ő és te sínylitek ezt meg, és nem az ő kisfia, a feleségéről nem is beszélve.
2014. márc. 14. 13:09
 5/30 A kérdező kommentje:
Akkor sajnos meg nem gondolkoztam ilyesmin, nem is gondoltam ra, hogy ebbol az egeszbol barmi is kialakulhat.
2014. márc. 14. 13:17
 6/30 anonim ***** válasza:
50%
"Dögöljön meg a szomszéd tehene is!"
2014. márc. 14. 13:20
 7/30 A kérdező kommentje:
Ez volt a ma reggeli uzenete: "Nem értessz meg! Próbáltál már nem levegőt venni úgy,hogy közben körül vesz?!"
2014. márc. 14. 13:21
 8/30 A kérdező kommentje:
13:20 ezt,hogy erted?
2014. márc. 14. 13:21
 9/30 anonim ***** válasza:
85%

Nem te teszed tönkre a házasságát. Ahol van esélyes egy harmadiknak, az a házasság már eleve nem jó.

Ezzel nem buzdítani akarlak. De te szabad van, független, nem csaltál meg senkit. Az az ő felelőssége, hogy megcsalja-e a feleségét vagy nem.

Egyébként szerintem jobb megbeszélni a dolgokat, mint csak úgy eltűnni.

2014. márc. 14. 13:28
 10/30 anonim válasza:
100%
Tudod, elég ronda dolog ha egy harmadik személy bele túr valakinek a házasságába!A másik pedig, hogy egy tökéletes kapcsolatban a másik fél nem lép félre. Ha a személy oda meg vissza van érted, az azt jelenti, hogy már nem szereti a feleségét, hiszen két embert nem lehet szeretni! Ha már igy alakult, üljetek le, és beszéljétek meg a dolgokat!Akármilyen is a kapcsolat köztetek, nem lehet elvarratlanul hagyni a szálakat!
2014. márc. 14. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!